Järkyttävä totuus ja faktat Alexander Stubista.

Alexander Stubb valehteli tietoisesti
https://suomimedia.wordpress.com/2015/12/15/alexander-stubb-valehteli-tietoisesti/

Antti Rinne SDP ja Alexander Stubb KOK valehtelivat kansalle
https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/antti-rinne-sdp-ja-alexander-stubb-kok-valehtelivat-kansalle/

Onko Alexander ”koulukiusaaja” Stubb psykopaatti?
https://suomimedia.wordpress.com/2015/01/18/onko-alexander-koulukiusaaja-stubb-psykopaatti/

Alexander ”koulukiusaaja” Stubb on Suomen huonoin pääministeri
https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/alexander-koulukiusaaja-stubb-on-suomen-huonoin-paaministeri/

Alexander ”koulukiusaaja” Stubin ja kokoomuksen valheet paljastetaan
https://suomimedia.wordpress.com/2015/03/18/alexander-koulukiusaaja-stubin-valheet-paljastetaan/

Ruotsalaisdemari haukkui Alexander Stubbia koulukiusaajaksi
http://rahmispossu.net/2015/07/14/ruotsalaisdemari-haukkui-alexander-stubbia-koulukiusaajaksi/

Alexander Stubb oli koulukiusaaja. Stubb on myös valtavan itsekeskeinen, ylimielinen valehtelija ja huijari.
Alexander Stubb jo pienestä pitäen sokeaa luokkakaveriaan ja muita heikompia kiusannut ihminen ei sovi tämän maan johtajaksi.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/12202417

Stubb uhkailee toimittajaa, joka on paljastanut totuuden.
http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2014/11/29/ku-stubb-painosti-toimittajaa-ttip-kirjoittelusta/201416551/12?pos=luetuimmat

Alexander Stubb koulukiusaamisesta

http://www.hs.fi/politiikka/a1398999157653

Alex ”koulukiusaaja” Stubb halveksii suomalaisia

http://kaihaavisto1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/191155-edustaako-paaministeri-suomen-kansaa-mita-me-taalla-tuppukylassa-teemme%E2%80%A6

Stubb on niin epäsuosittu kansan keskuudessa, että Stubb joutuu aina kulkemaan poliisisaattuessa. Ainoa asia mitä Stubbia kiinnosti hallituksen luottamuksen äänestyksessä oli olut. Kuvaa hyvin Stubbia ylimielinen, itsekeskeinen valehtelija.

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/stubb-huokaisi-helpotuksesta-missa-hitossa-on-olueni/1929330

http://www.netti-tv.fi/katso/poliisisaattueessa-%C3%A4%C3%A4nestykseen-rient%C3%A4nyt-stubb-toivottavasti-ei-aiheutettu-h%C3%A4mminki%C3%A4/189910

Kaikki Alexander Stubista
https://www.google.com/search?sitesearch=verkkomedia.org&q=alexander+stubb&submit=Etsi&gws_rd=ssl

”White&Case (Ines Stubb Alex Stubin vaimo) rahoitti Stubbin vaalikampanjaa. W&C vastasi Kreikantakaussopimuksista. (Sopimus kustantaa Suomelle 8 miljoonaa).

White&Case on yksi kolmesta International lakitoimistosta, joka hyötyisi eniten Stubbin ajaman TTIP sopimuksen tuomista oikeuskäsittelyistä. (Esim Monsanto vs Valtio). Se lasku tietenkin lankeaisi veronmaksajille.”

http://mvlehti.net/2015/03/18/stubb-marssi-sananvapauden-puolesta-lavastetusti/

Rajut haukut Alexander Stubbille: ”Ölähtelevä vasikka”Ulkoasianmies, historiantutkija Juhani Suomi ruotii uudessa kirjassaan Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin(kok) ulkoministerikautta.
http://m.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288406865470.html

Cai-Göran Alexander Stubb KOK -stupido.
Alexin kieli oli terävä.
Kun muut joutuivat ravintolassa tappeluihin, hän osasi selittää itsensä näppärästi ulos. ”Se oli hyvä juttu, sillä hän ei osannut tapella.
Turpiin olisi luultavasti tullut”, sanoo lukiokaveri.
Kieli ei pysynyt aina kurissa.
Alex naureskeli ja naljaili joskus julmastikin tovereiden fyysisistä piirteistä tai siitä, ettei heillä ollut samanlaisia merkkivaatteita kuin hänellä itsellään.
Hyvät ystävät myöntävät vuosia myöhemmin, että porukan käytös oli ylimielistä. Kohteiksi joutuivat yleensä juuri ne, joiden itsetunto ei ollut erityisen hyvä.
”Ystävällisempiäkin olisi voitu olla”, eräs ystävä muotoilee.
Toinen koulutoveri sanoo suoremmin: Alex oli koulukiusaaja. Hän jopa penää Alexilta julkista anteeksipyyntöä.
http://www.hs.fi/nyt/artikkeli/Kolme+asiaa+-+Nyt-liitteen+kirjoitus+Alexander+Stubbista/1135245791245
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=16004016

Ministeri Stubbin käytös järkyttää ulkomailla !!!
Pohjoismaisesta yhteistyöstä vastaavan Stubbin käytös on järkyttänyt Pohjoismaiden neuvoston Kööpenhaminan kokouksessa, kertoivat Yle ja Helsingin Sanomat eilen.
– Stubbin käytös on herättänyt tosi voimakkaita reaktioita yli maa- ja puoluerajojen, kuvaili Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunnan varapuheenjohtaja Maarit Feldt-Ranta (sd.) HS:lle.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117454-ministeri-stubbin-kaytos-jarkyttaa-ulkomailla-%E2%80%93-%E2%80%9Dolen-pahoillani%E2%80%9D

http://hikipedia.info/wiki/Alexander_Stubb

Alexander Stubb oli koulukiusaaja. Stubb on myös valtavan itsekeskeinen, ylimielinen valehtelija ja huijari.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/12202417

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194898623986/artikkeli/hs+stubb+oli+koulukiusaaja+-+miten+siihen+pystyy+vastaamaan+ja+puolustautumaan+.html

Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokoukseen Kööpenhaminassa osallistuneen eurooppaministeri Alexander Stubbin näkemys pohjoismaisesta yhteistyöstä näyttää muuttuneen vuorokauden aikana – ainakin jos hänen Twitter-viestejään on uskominen.Tiistaina Stubb aiheutti pahennusta käytöksellään, kun hän oli ronskein sanakääntein ilmoittanut, ettei yhteistyökokous kiinnostanut häntä. Stubb oli puhunut särmikkäästi yleensä konsensushenkiselle PN:n puheenjohtajiston ja yhteistyöministereiden kokoukselle. Kokouksen päätyttyä hän oli kuvaillut tapaamista
suomalaisten osallistujien kuullen: ”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
http://www.hs.fi/politiikka/Stubb+pyysi+anteeksi+puheitaan+Tanskassa/a1305548589446

Alexander Stubb on koulukiusaaja
Telkusta tuli Suomi post mortem -lyhytelokuvia. Elokuvat kertovat koulusurmien jälkeisestä Suomesta.
”10-15 min keskustelua” -elokuvassa synkkäilmeistä taidetta tekevä nuori taiteilija kertoo kokemuksistaan kun hän sai poliisit peräänsä. Opettaja oli taideteokset nähtyään ilmoittanut poliisille, että taiteilija suunnittelee verilöylyä.
”10-15 min keskustelua on kuvaus siitä miten helposti epäily ja pelko saavat vallan. Miten helposti ihminen voidaan leimata – tässä tapauksessa kuviensa kautta. Eikö meitä kaikkia pitäisi epäillä ja onko tuloksena hiljaisuus?” Olen ennenkin väittänyt, ja väitän yhä, että poliisi on erikoistunut kiusattujen vainoamiseen.

”Me kolme ja Alex” -elokuvassa tekijät etsivät vastausta kysymykseen ”Ovatko koulukiusaajat nyky-yhteiskunnan menestyjiä ?” ”Dokumenttiryhmä jahtaa über-menestyjä Alexander Stubbia etsien vastausta siihen kuka on menestyjä ja kuka luuseri huippumenestyjien Suomessa.”
Filmiryhmä saa tylyn vastaanoton Kokoomuksen vaaliteltalla. Kohtelu heijastaa varsin hyvin Suomen toivoksi itseään väittävän ryhmittymän kovaa ja kylmää arvomaailmaa.
”Alexander Stubb on nousukas kukkopoika, koulukiusaaja ja isän rahoilla hienostokouluja käynyt pyrkyri.”
Minun pitää tässä vielä muistuttaa kokoomuslaisen ex-europarlamentaarikko Piia-Noora Kaupin sanoista: ”Yhteiskunnan kuuluu turvata minimi, mutta ei sellaista elämää, jossa viihtyy ja nauttii ja pystyy puhumaan kännykkään ja käymään elokuvissa.”
Ilmeisesti on kiellettyä puhua koulukiusaamisesta, jos kiusaaja kuuluu yhteiskunnan yläluokkaan. Joko olisi aika lopettaa väittäminen, että kiusaajat ovat luusereita ? Totuus on, että kiusaajista tulee menestyjiä, kiusatuista syrjäytyneitä luusereita.
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1059956

Kokoomuksen taustamoottori ja myymälävaras Taru Tujunen.
”Kokoomuksen vetäytynyt puoluesihteeri Harri Jaskari on epäiltynä parituksesta ja perheväkivallasta. Korvaajaksi pestatulta Taru Tujuselta löytyi eilen vanha kupru, josta hän ei ollut kertonut puheenjohtaja Jyrki Kataiselle ennen valintaansa.
Tujunen, 35, sai tuomion kahdesta näpistyksestä 12 vuotta sitten. Asian paljasti 7 päivää -lehti.
Tujunen oli opiskeluaikanaan töissä helsinkiläisessä kaupassa. Hän oli ottanut kaupasta mukaansa muun muassa tupakkaa ja Tex Willer -lehden, mutta ei ollut ilmeisesti näyttänyt kyhäämäänsä ostoslappuaan kauppiaalle eikä hän ollut merkinnyt ottamiaan tavaroitaan henkilökunnan vihkoon.
Tujunen kiisti syytteen ja valitti hovioikeuteen. Hovioikeus ei muuttanut sakkoja ja näpistystuomiota.
Katainen tyynnytteli puolueensa ympärillä vellovaa kohua.
– Ei ollut puhetta tästä. Tujunen kertoi sitten jälkeenpäin, kun häneltä oli tiedusteltu asiaa. 15 vuotta sitten tapahtunut keissi, jonka hän on itse kiistänyt.
– Vaikka olisin tiennyt, ei se olisi tähän valintaan vaikuttanut. Monella ihmisellä on erilaisia ikäviä juttuja, osa todenperäisiä, osa ei ehkä. Tämmöinen tapaus tällä kertaa, Katainen rauhoitteli ja uskoi, että Tujusen nuoruuden tuomio ei ole taakka puolueelle.”
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288335153158.html

Kokoomuksen taustamoottori ja myymälävaras Taru Tujunen.
Minä näpistin tämän Hesarin kuvan Googlen kuvasivustolta. Mitä olivat jättäneet sen sinne. Nyt kuva tuntuu jo ihan omalta.

Professorin olisi kuitenkin kannattanut tutkia tätä Tujusta hieman tarkemmin, sillä Tujunen on saanut tuomion myymälävarkaudesta.
(Hovioikeus vahvisti Tujusen, tuolloin 23 v., varkaustuomion. Kyseessä oli Tex Willer-sarjakuvalehti. Surkuhupaisaksi jutun tekee se, että Tujunen kiikutti tapauksen korkeampaan oikeusasteeseen, mutta sai nenilleen. Varas mikä varas.)
Jos tämä seikka on ollut Virmavirran tiedossa ja hän silti hehkuttaa Tujusta, pidän professori Virmavirtaa suoraan sanottuna pöljänä. Tässä on muutenkin kiikkerät ajat, eivätkä äänestäjät kaipaa enää yhtään rikollista kansakunnan kaapin päälle. Ihan jo periaatteelisista syistä. Eduskunnassa on aivan tarpeeksi edustajia, joille oikean ja väärän erottaminen tuntuu olevan hakusessa. Ja kun ottaa huomioon, että kasvatustieteiden maisteri Tujunen oli täysi-ikäinen ja Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL:in ja Suomen ylioppilaskuntien liiton luottamustehtävissä, kyseesä oli vähintäänkin aivoton teko.
Tujunen on myös hallituksen puheenjohtajana Kokoomuksen omistamissa tilipalvelu Kansallispalvelu Oy:ssä ja Suomen Kansallismedia Oy:ssä.
http://jormakalliokoski.blogspot.fi/2014/04/rehellisyys-ei-maata-peri.html

Karut faktat kokoomuksesta
http://www.helsinginuutiset.fi/keskustelut/47881

Mainokset

1 Comment

  1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Kokoomuksen ja Stubin näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Kokoomuksesta ja Alexander Stubista. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuuri estää suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille.

    -Anne Kokoomus

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s