Näin varmistat ettei TTVK voi jäljittää sinua mitenkään.

lainaus ”Tässä muutama yksinkertainen keino estää TTVK:ta jäljittämästä sinua mitenkään ja mikä parasta voi warettaa ja levittää kulttuuria niin paljon kuin pystyy, eikä voi jäädä kiinni. Näin jokainen voi omalta osaltaan, estää TTVK:n oikeusmurhat.

1. Käytä VPN:ää ja voit warettaa sekä levittää kulttuuria huoletta dc-hubeissa ja bitTorrenteissa hinta 3-5 euroa /kk. Sellainen suositus vielä jos vpn-palveluntarjoaja kysyy henkilötietoja niin sinne laitetaan täysin keksityt henkilötiedot ja ei oma email osoite vaan sitä varten tehty uusi email osoite.

https://www.ipredator.se/?lang=en piratebayn tarjoama suoja kaikille piraateille.

https://www.relakks.com/?cid=gb&lang=en

https://www.cryptocloud.com/

Jos haluaa lisää niin alla olevasta linkistä voi katsoa

http://filesharefreak.com/2008/10/18/total-anonymity-a-list-of-vpn-servi…

2. Tai jos paljon jakaa tavaraa dc-hubeissa tai torrenteissa voi myös käyttää seedboxia. Seedboxin etuna on 10-100mb uppikaista eli tavara liikkuu todella nopeasti, jos oma uppikaistasi on pieni 1-5mb. Oma IP on suojassa, koska lataat tavaran seedboxiin joka sitten levittää sitä eteenpäin 10-100mb uppikaistalla. Sellainen suositus vielä jos seedbox-palveluntarjoaja kysyy henkilötietoja niin sinne laitetaan täysin keksityt henkilötiedot ja ei oma email osoitetta vaan uusi sitä varten tehty.

http://filesharefreak.com/2009/11/07/14-new-seedbox-providers-to-speed-u…

3. Tai käyttämällä rapidsharen kaltaisia palveluita ja paikkoja kuten http://www.rlslog.net voi latailla suoraan koko lista alla

http://www.xmarks.com/topic/scene_releases

Tai sitten käyttämällä stream sivuja http://filesharefreak.com/2008/02/25/the-best-online-streaming-movie-sit…

Kaikissa näissä on se juttu, että oma ip-osoite ei näy vaan näkyy muun maan ip-osoite esim. vpn ja seedbox. Tai sitten ei voi ip-osoitetta seurata esim. lataamalla suoraan rapidsharen kaltaisista palveluista.

Eli tässä olisi yksinkertaiset keinot estää helposti TTVK Antti Kotilaista saamasta sinua kiinni mitenkään. Kopioi ja levitä tätä sanomaa eteenpäin 🙂 Netistä löytyy lisää tietoa p2p-käyttäjälle lainaus”

http://qverte.webs.com/myblog.htm?blogentryid=659127

Eli kaikki kirjoittamani pohjautuu kerättyyn fakta tietoon, joka on netistä saatavilla kaikkien saatavilla, kun vain etsii. Itse en ole nettipiraatti, enkä hackeri tai sceneläinen. Enkä harrasta mitään laittomuuksia. Tämä täytyy tehdä selväksi, jos TTVK tai muu to-mafia tai poliisi lukee kirjoituksiani täällä. Jotta ei synny väärinkäsityksiä. Lisäksi suurin osa kirjoituksistani on lainauksia muilta, eikä siten ole omaa tekstiä vaan lainaus kopio muiden kirjoituksista. Omana mielipiteenä en arvosta enkä hyväksy TTVK:n toimintatapoja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s