Somali Mohamed A. kertoo miten sossua huijataan!

https://suomimedia.wordpress.com/2015/03/18/totuus-ja-faktat-maahanmuutosta/

Maahanmuuton hinta katso video alla olevasta linkistä elavaarkisto.

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/maahanmuuton_hinta_51424.html#media=51428

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus

http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/mot-maahanmuuton-hinta

mamut hakkaavat joukolla valkoisen naisen katso alla oleva linkki videoon ja kommentoi kyseiseen facebook videoon!

https://www.facebook.com/KfrWAyman6/videos/1118212984859798/?pnref=story

Totuus mamut saavat 4.4 kertaa enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!
https://suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa
https://suomimedia.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

Kannattaa lukea myös seuraavat https://suomimedia.wordpress.com/category/maahanmutto/

gold
mamut

Linkki yllä olevaan facebook kuvaan voi levittää http://s14.postimg.org/7o6ekfd4h/mamut.png

Kokoomus Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa

http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

rheen_sosiaaliavustukset_eri_Euroopan_maissa

Maahanmuuttajaperheen sosiaaliavustukset eri Euroopan maissa voi jakaa muille http://s21.postimg.org/cx74ep2p3/rheen_sosiaaliavustukset_eri_Euroopan_maissa.jpg

Lisää valtionvelkaa vaan Joulumaahan !

Somaliasta lähetettyjen ankkurilasten määrä on räjähtänyt käsiin. Yhden alaikäisen turvapaikanhakijan majoittaminen ja hoivaaminen maksaa n. 57 000 euroa vuodessa. Niistä niin sanotuista alaikäisistä turvapaikanhakijoista, joille tehtiin lääketieteellinen iänmääritys, 60 prosenttia oli todellisuudessa täysi-ikäisiä. Tämän paljastuksen jälkeen ja apulaisoikeusasiamies Jukka Lindstedtin ratkaisun pohjalta ikätestaukset lopetettiin, vaikka maahanmuuttoministeri Astrid Thors valehtelee niiden jatkuvan.

Suomi on Euroopan hövelein perheenyhdistäjä. Jokainen oleskeluluvan Suomesta saanut somali käynnistää perheenyhdistämisprosessin, jonka seurauksena maahan saapuu muutaman vuoden viiveellä viidestä kahteenkymmeneen perheen- tai pikemminkin klaanin jäsentä. Niin sanottujen ”kasvattilasten” osalta suhdetta hakijaan ei tarkisteta, ja yhdistettäviksi perheenjäseniksi hyväksytään aikuisia sisaruksia omine perheineen. Suomi on ainoa maa Euroopassa, joka maksaa jopa yhdistettävien perheenjäsenten matkakulut Suomeen.

Realistinen lähitulevaisuuden näkymä on se, että Suomeen tulee jatkossa pelkästään perheenyhdistämisen puitteissa, siis vuotuisten turvapaikanhakijoiden ja kiintiöpakolaisten lisäksi, vuosittain 10 000 kielitaidotonta, ammattitaidotonta ja useimmissa tapauksissa luku- ja kirjoitustaidotonta ihmistä. Näillä ihmisillä ei ole minkäänlaisia edellytyksiä työllistyä Suomessa koskaan. He tulevat elämään koko elämänsä verorahoitteisten tulonsiirtojen varassa.

LAINAUS ”Somalialainen Mohamed A. paljastaa miten Suomen sosiaalihuoltoa huijataan.

Mohamed A. on asunut perheensä kanssa Suomessa jo vuodesta 1990. Hän saapui pakolaisena niin kuin muutkin hänen maanmiehensä. Mohamed on seurannut vuosia, mitä somaliyhteisössä tapahtuu.
– Maanmieheni kusettavat viranomaisia, salakuljettavat lapsia, huijaavat perheiden yhdistämis -ohjelmien puitteissa ja käyttävät häikäilemättömästi väärin hyväuskoista sosiaalijärjestelmäänne.

Alibin mielestä kaikki somalit eivät ole kuitenkaan huijareita. Heidän joukossaan on varmasti myös paljon rehellisiä ihmisiä.

Mohammed sanoo aikoneensa kertoa monta kertaa mitä Suomen somaliyhteisöissä tapahtuu, mutta oman perheen turvallisuus on ollut esteenä.
– Heti aluksi haluan sanoa oman ehdotukseni ongelman ratkaisemiseksi: Jokainen vakaviin rikoksiin syyllistynyt pakolainen pitäisi heti karkottaa maasta. He vaikeuttavat rehellisten pakolaisten asiaa ja asemaa.

Mohamed puhuu hyvää englantia ja kohtalaisesti Suomea. Hän yllättää toimittajan uudelleen.
– Tiesitkö, että somalit ovat lähettäneet rahaa kokoajan ulkomaille?

Sanon kuulleeni jotain huhuja, mutta että tietäisin…
– Rahat eivät suinkaan mene hädässä olevien tileille, vaan ohjautuvat laittomia maahanmuuttoja järjesteleville ammattirikollisille ja Somaliaan sotaa käyville klaaneille, Mohamed sanoo suoraan.

Suomesta rahaa uusien pakolaisten tuontiin
– Joka kuukausi lähtee satoja tuhansia euroja! Suurin yksittäinen rahalähetys, jota itse olen ollut todistamassa, oli tasan 100 000 euroa!

Mohamed näyttää Kampissa olevan toimistonkin, josta rahat lähetetään.
– Sieltä on lähetetty miljoonia euroja!

Rahat lähetetään pääasiassa jonkin Persianlahden tuntumassa sijaitsevan arabimaan kautta.
Eihän rahan lähettäminen laitonta ole…
– Katso, mistä rahat ovat peräisin! Harva maanmiehistäni ansaitsee palkkaa. Lähes sataprosenttisesti jokainen saa suomalaisten verorahoista maksettavaa toimentulotukea ja muita sosiaaliavustuksia. Tästä huolimatta moni ajelee uudenkarhealla autolla, käyttää kalliita muotivaatteita ja sisustaa asuntonsa ylellisesti.
– Kun rahaa näyttää jäävän vielä ulkomaille lähetettäväksikin uusien ”pakolaisten” hankkimiseksi Suomeen, jossain täytyy olla vikaa, Mohamed huomauttaa.

Hänen mielestään suomalaiset viranomaiset ovat hyväuskoisia, ”sokeita” ja hölmöjä.

— Lasten salakuljetus on hyvä bisnes —
Mohamedin mielestä ”perheiden yhdistämisohjelma” olisi hyvä, mutta…
– Lapsia käytetään nykyisin ihmisten salakuljetukseen! Systeemi on yksinkertainen. Suomessa asuvan somalin (naisen) muukalaispassiin on merkitty esimerkiksi viisi lasta. Kun nainen lähtee Tukholmaan, hän ostaa kaksi lentolippua Keniaan tai johonkin muuhun Afrikan maahan. Toinen on meno- ja paluulippu, johon myös lapset on merkitty. – Toinen on pelkkä menolippu.
– Nainen hakee hämäyksen vuoksi Tukholmassa asianomaisen maan lähetystöstä viisumin myös lapsille. Nainen lentää kuitenkin yksin, käyttää vain menolipun ja repii toisesta meno-osan, näyttääkseen, että ”koko perhe” on matkustanut.
– Perillä hän hakee salakuljettajien järjestämästä paikasta viisi sopivan ikäistä lasta ja lentää takaisin Tukholmaan. Passintarkastajat eivät kysele, koska naisella on muukalaispassi ja edestakainen matkalippu koko perheelle.
Nainen pääsee ”perheensä” kanssa Ruotsiin. Sieltä on helppo tulla Suomeen, jossa lapset opastetaan hakemaan turvapaikkaa, ja viranomaiset ihmettelevät, mistä somalilapsia ilmestyy ilman vanhempia kuin sieniä sateella.
Kun MTV3:n ”45 minuuttia” ihmetteli lähetyksessään samaa asiaa ja haastatteli muutamia lapsia, eivät hekään ”tienneet”, miten he olivat Suomeen tulleet.
– Joku mies toi, he sanoivat.
Mohamedin mielestä heidän oli käsketty vastata jokaiseen maahantuloa koskevaan kysymykseen: ”En tiedä, joku mies toi”.
Mohamed tietää, että sopivan ajan kuluttua maailmalta ”löytyy” lapsille aikuisia sukulaisia, jotka pääsevät maahan ongelmitta ”perheiden yhdistämisohjelman” perusteella.
– Tiedän Länsimäessä asuvan somalialaisen naisen, joka on tuonut tällä tavalla Suomeen 40 lasta, Mohamed todistaa ja jatkaa:
– Jokaisen lapsen hakemisesta hän on saanut palkkioksi hyvät rahat ” LAINAUS

http://vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=3111.0
http://vahapesola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/28248-maahanmuutosta
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10377874

Maahanmuuttajat hakkasivat kaksi poliisia sairaalaan ja uutiskynnys ei ylity…

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012070115786757_uu.shtml

http://hommaforum.org/index.php/topic,72552.0.html

Epäilty raiskaaja on poliisin mukaan noin 30-vuotias ulkomaalaistaustainen mies.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288476639343.html?pos=ok-nln

Vanhuksia ryöstetty Porvoossa – kahta ulkomaalaista etsitään

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288481179217.html

LAINAUS ”Batlo on asunut miehensä kanssa Suomessa 2000-luvulla. Hän saapui maahanmuuttajana. Batlo on seurannut, mitä maahanmuutto/pakolaisyhteisössä tapahtuu.
– Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita, orjakansaa, jotka hyväksyvät mitä vain. Osa maahanmuuttajista ja pakolaisista raiskaa naisenne ja vie rahanne käyttämällä väärin sosiaalijärjestelmäänne. He myös tekevät rikoksia ja ryöstävät ihmisiä ja ajoneuvoja. Miten voitte olla niin tyhmiä lampaita, että ette tee mitään asioille. En voi arvostaa sellaisia ihmisiä. Kertoo Batlo ja sylkee maahan ja jatkaa. Näin vähän arvostan lampaita, jotka eivät pidä oman maan kansalaistensa puoliaan ja sylkee maahan uudelleen. Annatte liian paljon liian helposti. Se tulkitaan heikkoudeksi ja sitä käytetään häikelemättömästi hyväkseen. En voi ymmärtää miksi maahanmuuttajia ja pakolaisia ei kohdella tasavertaisesti suomalaisten kanssa. Samat lait ja edut kaikille. Teidän poliisinne pelkää rasismi syytteitä, eikä uskalla puuttua ulkomaisiin rikollisten toimiin. Se on suuri häpeä. Teidän hallitus on tyhmiä täynnä. Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Miksi annatte maanne pois muille. Miksi yksinäinen suomalainen saa tukia vain 400-680 euroa kuussa, kun yksinäiset ulkomaalaiset/pakolaiset saavat tukia 1000-2000 euroa kuussa. Ulkomaalaiset/pakolaiset saavat myös paljon muita etuja mitä suomalaiset eivät saa. Ihmettelee Batlo. Se on väärin. Missään muussa maassa omia kansalaisia ei kohdella yhtä huonosti, kuin teidän maassa. Missään muualla ulkomaalaiset/pakolaiset eivät saa yhtä paljon etuja ilmaiseksi, kuin teidän maassanne. Teillä sanotaan olevan demokratia, mutta en ymmärrä miksi lait ja etuudet eivät ole samat kaikille. Te itse olette syyllisiä, koska äänestätte hyvin tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Siksi te kärsitte omasta tyhmyydestänne. Kertoo Batlo.” LAINAUS

http://keskustelu.suomi24.fi/node/67323433

Valtiovallan erityisessä suojeluksessa ovat sosiaalidemokraattien ja vihreiden toivomuksesta ulkomaalaiset/pakolaiset joita varten on säädetty erityisiä oikeuksia ja avustuksia jotka eivät suomalaisille kuulu.

Yksi oikeus on mm. asua pääkaupunkiseudulla niin että maahanmuuttajille annetaan nykyään kaikki vapautuvat vuokra-asunnot ja vuokran maksaa tietenkin sosiaalitoimisto.

Tosiasia on että maamme edistyksellinen lainsäädäntö antaa ulkomaalaisille hienon mahdollisuuden tulla Suomeen elämään kustannuksellamme vaikka kyseinen tulija ei koskaan voisi meitä hyödyttää vaikkapa luku- ja kirjoitustaidottomuuden vuoksi.

Henkilökohtaisesti kaipaisin enemmän sellaista maahanmuuttoa jossa ulkomaalaiset valitaan taitojensa perusteella vähän samaan tapaan kuin Australiassa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa.

Suomessa ne oikeudet näyttää saavan koko muualla asuva sukukin.

Ne käydään oikein tilauslennoilla hakemassa ja ensimmäiset hakemuslomakkeet (lue, vaatimuslomakkeet) jaetaan jo koneissa, monikielisten ohjeiden kera ja jos ei osaa lukea, kuten useimmat, niin se on ainoastaan positiivista avustusten kannalta.

Tarvitseehan lukutaidoton insinööri toki enemmän fyffeä, jo siksikin kun ei yleensä osaa laskeakaan.

Kaiken takana näyttää olevan kotimaan hallituksemme ihmiskauppa jolla pönkitetään mm. sisäpiirin asuntobisneksiä sekä osinkotuloja, mm. niistä toimialoista joiden monopolit luotiin 1990- luvun joukkotuhossa jolloin kymmenet tuhannet pienyrittäjät poistettiin ”pilaamasta eliitin taloudellisia voittoja”.

http://www.pankkikriisi.blogspot.com

Asia ei ole edes tällä selvä, vaan globalistit haluavat sekoittaa rodut jotta valtiot lakkaavat olemasta kun kaikkialla on samanlaista. EU osaltaan hävittää valtiot varta vasten suunnitellulla velkataakka-aseella.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3471

”Kaduilla liikehditään vilkkaasti. Tsekin tasavallassa lähes 100 000 ihmistä kokoontui Prahan Wenceslas-aukiolle vastustamaan talouskuria. Aiemmin tänä vuonna kymmenien tuhansien romanialaisten mielenilmaukset kaatoivat hallituksen. Kreikassa mielenilmaukset jatkuvat jo ties monetta kuukautta, samoin Madridissa ja Lissabonissa.

Talouskuriin – toisin sanoen rahan siirtoihin pankeille – kyllästyneet ihmiset ovat siirtämässä taistelua kaduilta myös äänestyskoppeihin.”

http://www.eu-facts.org

http://www.ajanhenki.com

http://www.profit-over-life.org

https://suomimedia.wordpress.com/2015/01/19/maahanmuuttaja-huijasi-tukia-yli-200-000-euron-edesta/

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/99166-al-erikoinen-etu-suomi-maksoi-600-pakolaiselle-1000-euron-lennon

https://suomimedia.wordpress.com/2015/01/16/kun-ulkomaalainen-maahanmuuttaja-tulee-suomeen-tappamaan-suomalaisia/

https://suomimedia.wordpress.com/2015/01/12/maahanmuuttajille-ja-pakolaisille-on-laillista-huijata-tukia-ilman-tuomioita-kko-paatos/

https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/maahanmuuttajat-saavat-jopa-50-000-euroa-tukia-vuodessa/

https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suomi-toimii-euroopan-sosiaalitoimistona-ulkomaalaisille/

https://suomimedia.wordpress.com/2015/01/12/maahanmuuttaja-ja-pakolaiset-tyollistavat-valtavat-maarat-byrokraatteja/

Mainokset

115 Comments

 1. ”Sopeutumisen takia” maahanmuuttakat saavat enemmän… Mmrh. Onhan se niinkin.
  Mutta kun mun isoisoisä selviyty talvisodasta niin sille vaan todettiin et ”tos on sulle läntti maata, sopeudu!” hyvin sopeutu. Ite suosittelisin samaa taktiikkaa maahanmuuttajiin. Katotaan kauan viihtyisivät!

  Tykkää

 2. sossu ja valtio kustantaa mamuille/pakolaisille ajokortin, autokoulun, auton, polttoaineet, korjaukset yms. + Tulkit ja konsultit.
  ”Valtio maksaa esimerkiksi Lieksan vastaanottokeskuksessa oleville ajokortin ja tulkki tulee Helsingistä tulkkaamaan ajon ajaksi.
  http://aijaa.com/fED8md

  ”Lieksalla on sopimus maahanmuuttajien vastaanottamisesta ELY-keskuksen kanssa. Sopimusta päivitettiin vuonna 2006. Ilman sopimusta ei kunta saa valtion avustuksia maahanmuuttajista syntyviin kuluihin. Seuraavaksi muutti muutama somaliperhe Kontiolahdella suljetusta vastaanottokeskuksesta. Sitten tuli taas yksi perhe, sitten toinen.Soili Syrjäläinen ei alkuun tiennyt, miten laajasta tehtävästä kotouttamisessa on kysymys.
  – Kaikki pitää osata miettiä ja ratkaista: terveydenhuolto, tulkkaus, kielikoulutus, yhteisöllisyyden tukeminen. Yhteistä kieltä ei yleensä ole, sillä eivät tulijat osaa englantia.
  Kun Lieksaan tuli 16-henkinen perhe suoraan pakolaisleiriltä. Heidät haettiin Lieksaan Helsinki-Vantaan lentokentältä ja asutettiin 4 huoneen kerrostaloasuntoon.
  – Melkoinen mylläkkähän siitä alkoi. Piti opettaa kaikki vesihanojen ja vesivessojen toiminnasta alkaen. Ihan kertasanomisella eivät uudet tavat juurtuneet. Naapureilta tuli sanomista vähän joka asiasta, ei vähiten tarpeiden tekemisestä ulos ja metelistä.
  – Ahtauskin oli perheelle tietysti ongelma. Miten 4 huoneeseen mahtuu 16 ihmistä? Lopulta löysimme kaikkia tyydyttävän ratkaisun, tyhjilleen jääneen 20-paikkaisen päiväkodin, jonne perhe majoitettiin.
  Soile Syrjäläinen on tyytyväinen ammattikorkeakouluopiskelijoiden työpanokseen maahanmuuttajien alkuperehdyttämisessä. Opiskelijat tekivät hyvää työtä ja saivat aineiston lopputyöhönsä. Nyt TE-keskus järjestää koulutusta.
  Kotoutumisessa kielen oppiminen on keskeinen asia. Kielikurssien järjestäminen ei ole aivan yksinkertaista eikä koulutusta polkaista tyhjästä. Vieraan kielen opiskelu ei ole helppoa varsinkaan, jos oman kielen luku- ja kirjoitustaito puuttuu. Uutta kieltä pitää voida käyttää, mutta jos kurssilla istuu päivät pitkät toisten kielipuolien kanssa, niin harjoittelemaan ei juuri pääse.
  Kotouttamispolitiikka ja maahanmuuttopolitiikka ovat valtakunnallisia ja niiden vaihtelut näkyvät myös yksittäisissä kunnissa. Nyt näkyy se, että perheenyhdistämispolitiikka on kiristynyt. Silti nykyisin Lieksaan tulee uusia maahanmuuttajia lähinnä perheenyhdistämispäätösten kautta.
  Tosiasia on, että auto on pitkien välimatkojen vuoksi monesti välttämättömyys, jotta voi käydä työssä, opiskella tai liikkua suuren perheen kanssa. Julkinen liikenne ei palvele riittävästi, kertovat Syrjäinen ja Lehto.
  – Toisella paikkakunnalla opiskelemassa käyvä on voinut saada maksusitoumuksen polttoaineeseen, hyvästä ja perustellusta syystä.”
  http://www.talentia-lehti.fi/lehti/lehden_jutut/tasta_puhutaan/maahanmuuttoa_ja_politiikkaa.6062.blog

  Tykkää

 3. Luku ja kirjoitustaidottomat mamut päätyvät sosiaaliasiakkaiksi lopuksi ikäänsä mikä on tosiasia nykyisessä paljon koulutustaustaa vaativassa työelämässä.

  Tykkää

 4. Mamuilla ei ole mitään tietoa tai taitoja, jotka hyödyttäisivät Eurooppaa. Vain 5 prosenttia Eurooppaan tulevista siirtolaisista on koulutettuja. Siis 5 prosenttia, joka kahdeskymmenes.

  Tykkää

 5. Ei enää ulkomaalaisia sosiaalipommeja tänne kustannettaviksi, Suomen talous on mennyt alas! Mitä me hyödytään siitä? Halutaanko Suomestakin banaanivaliot, kuten Kreikasta?

  Myös ulkomaaliaset rikolliset on karkotettava, veronmaksajat ei haluu kustantaa heitä enään!

  Tykkää

 6. Suomessa on jo kymmeniä tuhansia mamuja jotaka ovat olleet sossun ja kelan leivissä jo 25 vuotta ja näiden tapausten määrä kasvaa koko ajan.

  Tykkää

 7. kenelle on hyötyä halpatyövoimasta?

  ”Eurooppaan kohdistuva siirtolaisvirta on lopulta haitaksi kaikille, sillä sosiaaliset ongelmat ovat paljon suurempia kuin pienet potentiaaliset halpatyövoiman tuomat edut.”

  Halpatyövoima ei hyödytä ketään ja sellaisista siirtolaisista ei ole mitään hyötyä, ei mitään hyötyä, jotka eivät yksinkertaisesti työllisty yhtään mihinkään.

  Suomikin on harrastanut tuota täysin edesvastuutonta ja idioottimaista maahanmuuttoa, eli sitä ei työperäistä.

  Kiitos typeretä ja idioottimaisesta vastuun kannosta, vai pitäisikö ennemminkin puhua vastuun pakenemisesta?

  Tykkää

 8. Luku ja kirjoitustaidottomista ikuisista sossumamuista ei ole Suomelle mitään hyötyä vaan koko ajan vain miljarditolkulla rahanmenoa kankkulan kaibvoon.

  Tykkää

 9. Ei maahanmuutosta ole hyötyä , kuin sossuämmille ja sossun palkkaamille tulkeille , ja heidänkin palkkansa maksaa tietenkin veronmaksaja.

  Tykkää

 10. Kokoomus voittaa aina realistinen vaaliteema ja tavoitteet muista äänestää ja saat nämä asiat 100% varmasti takuulla.
  – Verot ylös
  – Työttömyys ylös
  – Kaikki hinnat ylös
  – Arvonlisäveron nosto 50%
  – Leikkaukset eläkeläisiltä, sairailta, opiskelijoilta, lapsiperheiltä, työttömiltä
  – Lisää veroja pieni – ja keskituloisille tasaveroina = kaikki kallistuu jatkuvasti loputtomasti.
  – Verohelpotuksia kaikille yli 10 000€ /kk tienaaville
  – 1.8 miljoonaa maahanmuttajaa lisää Suomeen helpottomaan työvoimapulaa
  – Lisää etuuksia ja tukia pakolaisille ja maahanmuuttajille
  – Kaikkien sosiaalietuuksien lopettaminen kantasuomalaisilta. Esim. opintotuki, asumistuki, työttömyyskorvaus, sosiaalituki, kansaneläke.
  – Opiskelu maksulliseksi kaikille 5000€ / vuosimaksua vastaan
  – Terveydenhuolto maksulliseksi kaikille 10000€ vuosimaksua vastaan
  – Kaikki ilmaiset ja julkiset palvelut lopetetaan ja muutetaan yksityiseksi ja maksulliseksi.
  – Mikäli jollain ei ole varaa maksaa se jätetään kylmästi yhteiskunnan ulkopuolella. Kuolkoon nälkään tai muuhun kukaan ei auta.

  Tykkää

 11. Syy miksi Katainen Halonen jne. tuovat maahan mamuja

  Karainen ja puoluesihteeri Taru Tujunen tekivät projektin
  jossa Kataisesta tehdään komissaari
  sen jälkeen molemmat erosivat ja pakenivat Suomen politiikasta
  homma hoidettu mission accomplished

  Halonen pyrki YK-hommiin turvaneuvostoon eläkeläisenä,
  aloitti massiivisen painostuksen Libanonin rauhanturvaajien
  lisäämiseksi (turvaneuvoston jäseniltä odotetaan panostusta
  eli rahaa yk-joukkoihin)
  ja Halonen yhdessä Erkki Tuomiojan ja Tarja Cronbergin
  kanssa aloitti massiivisen propangandan

  maamiinojen poistamiseksi näytelmämielessä ( siis ne eivät
  ole hyökkäysaseita ne eivät ole maassa vaan varastossa jne.)

  KATAINEN JA HALONEN ja sen kaltaiset eivät pääse
  kansainvälisiin tehtäviin jos he ajavat Suomen etua
  jos he rakentavat armeijaa
  kieltävytävt Ottawan miinasopimuksesta (Ottawa on Kanadassa
  jonka turvallisuudesta huolehtii USA ja toinen ajaja Englanti on saari
  joka ei tarvitse ydinsaseensa lisäksi maamiinoja)

  jos he vastusvat sosuun seisomaan tulevia mamuja heidät leimataan
  rasisteiksi ja se katkaisee ilman muuta kansainvälisen uran

  KUKA ON MENNYT ÄÄNESTÄMÄÄN KATAISTA STUBBIA HALOSTA
  JA SEN KALTAISIA on vain tehnyt karmean virheen

  Väärät valinnat asioissa (puolustus, maahanmuutto) JOTKA OVAT PERUUTTAMATTOMIA
  ovat peruuttamattomia ja vaarallisia

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/13261074#comment-76510392

  Varo väärää valintaa joka on pysyvä
  Kataisen – Stubbin hallitus voidaan kaataa, työllisyyspolitiikka muuttaa

  VIRHEET PUOLUSTUSPOLITIIKASSA JA MAAHANMUUTOSSA OVAT PERUUTTAMATTOMIA

  MAA VOIDAAN VALLATA TÄYSIN TAI OSITTAIN vrt. Ukraina
  MAASSA ASUVIA MAMUJA JA HEIDÄN LAPSIAAN EIKÄ HEIDÄN LUOMIA
  VIERAITA KULTTUUREJA EI KOSKAAN SAADA ENÄÄ POIS

  Siksi valitse Perussuomi ettet sekoita päivänpolitiikkaa iltalehtiuutisia jne. pysyviin
  tuhoisiin valintoihin joista ei käytännössä ole paluuta

  muista maahanmuutto- ja puolustuspolitiikka
  http://jussiniinisto.fi/index.php/2015/01/tasavallan-presidentti-on-puhunut

  Tykkää

 12. Linkit jakoon nettiin ja facebook, twitter! On se kumma, että rahaa löytyy mamu pakolaisille mutta rahaa ei löydy sotaveteraaneilla, sairaille yms kantasuomalasille.

  Tykkää

 13. Pakolaisbisnes: Valtion kassasta kunnan kassaan kaikki pois veronmaksajien rahoista!
  Pakolaisesta maksetaan 2 300 euroa

  Kaupunki3.6.2014 2:00

  Suomeen otetaan vuosittain noin 750 pakolaista. Jokaiselle pitäisi löytyä jostain päin Suomea koti ja välttämättömimmät tarvikkeet elämiseen.

  Kuntien osallistuminen pakolaisten vastaanottamiseen on kuitenkin vapaaehtoista, ja siitä päätetään poliittisesti kunnanvaltuustoissa.

  Siksi osa kunnista ei ota pakolaisia.

  Valtio yrittää saada kuntia mukaan tarjoamalla rahaa jokaisesta pakolaisesta. Alle kouluikäisestä valtio maksaa kunnalle vuosittain 6 845 euroa neljän vuoden ajan ja yli seitsemänvuotiaasta 2 300 euroa.

  Sen lisäksi on olemassa vielä suuri määrä erilaisia tapauskohtaisia korvauksia.

  Kunnille pakolaisen vastaanottaminen tarkoittaa ainakin asunnon hankkimista. Useimmissa kunnissa tulijalle järjestetään myös astioita, terveystarkastus, opastusta asiointiin sekä kielikoulutusta.

  Lisäksi pakolainen on oikeutettu kaikkiin kuntalaisen peruspalveluihin.

  http://www.hs.fi/kaupunki/a1401682391349?ref=hs-art-artikkeli

  Tykkää

 14. Aika älytöntä touhua rahan kylväminen ulkomaalaisiin pakolaisiin varsinkin tällaisena aikana kun valtio säästää ja leikkaa joka asiasta. Parempi kun ei otettaisi lainkaan pakolaisia muutamaan vuoteen. Kansakunnan etu on ensisijainen. Sitten vasta ulkomaalaiset.
  Nämä pakolaisiin menevät rahat olisivat tarpeen omiin kansalaisiin, esim vanhushoitoon. Nyt ollaan säästösyistä poistettu huonosti liikkuvilta vanhuksilta 6n matkan kukausittainen ns sote-kyyti taksilla bussilipun hintaan säästösyistä. Säästöt eivät koske ukomaalaisia koska kunta ottaa vastaan humanit.pakolaisia asukkaikseen. Heille rahaa tuntuu riittävän vuosi vuodelta enemmän.

  Raha jolla pakolaiset asutetaan ja elätetään, on pois suomalaisilta.

  Tykkää

 15. Kyllä mamut osaa viestiä toisilleen kaikki kieroudet! Mutta kun olis hyviäkin keinoja: tullessa laitettais asumaan Lappiin puolijoukkuetalttaan,annettais ,kirves ,saha,puntti tulitikkuja,olkaa hyvä ja asukaa täällä 20v.ei asiaa etelään.kyllä lähtis viesti kotimaahan,ei kannata tulla tänne!

  Tykkää

 16. Taisi jäädä haaveeksi kapitalisti-kokkareelta ilmainen työvoima :

  Kieli- luku- ja kirjoitustaidoton porukka ei kykene eikä pääosin edes halua mihinkään työhön, kun veronmaksajien rahaa saa sossusta.

  Tykkää

 17. Pidimme mieheni kanssa autokoulua Espoossa, mutta ei meille tullut yhtään maksumääräystä sosiaalivirastosta autlkoulun suoritusta varten. Sitävastoin huostaan otetuttujen nuorten kortin (muuta.man) sosiaali toimi maksoi.
  Mutta sellaisen asian kerttoi yksi Sonalimies miten kustansi lopun kursista ja hankki auton.
  Sosiaaöitoimesta lentoliput perheelle 6 henkeä perustuu oikeuteen käydä kotimaassa tietyin välein. Mutta vähän ennen lähtöä jostain syystä lennot perustetaan ja loppu rahat perutus maksun jälkeen tulevat tilille. Ja tämä tarina on tosi kuultu asianomaiselta itseltään , markka aikaan.

  Tykkää

  1. Mulla lapset huostaan otettu ja joudun elatus tukea maksaa kunnalle mistä osa menee lasten säästöön just ajokorttia varten et kyllä me ite ne maksetaan ei sossu

   Tykkää

 18. ”Samaan aikaan kun kulttuurien kirjo Suomessa lisääntyy, lisääntyy myös erilaisten asumisratkaisujen tarve.

  Maahanmuuttajien asumisen suunnittelun avuksi tehtiin jo vuonna 2010 ideakortti, jossa kerrotaan esimerkkejä islaminuskon vaikutuksista asumiseen. Kortti ei ole virallinen, suunnittelussa suoraan hyödynnettävä rt-ohjekortti, vaan se tarkoitettiin keskustelunavaukseksi. Ideakortissa luetellaan seikkoja, joita erityisesti muslimien asuntoja suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon:

  Islaminuskoisen kodissa on tärkeää, että naiset voivat välttyä miesten katseilta tarvittaessa. Esimerkiksi ruokaa voi laittaa kätevämmin ilman huivia, mutta silloin keittiön tulee olla suljettu tila. Jos perheeseen tulee vieraita, miesvieraiden olisi ihanteellista käyttää omaa sisäänkäyntiä. Tytöt ja pojat eivät saisi asua samassa huoneessa enää yli 7-vuotiaina.

  Yksi merkittävistä kulttuurieroista on perheiden suuri koko. Samassa asunnossa voi asua monilapsisen perheen lisäksi muita sukulaisia, kuten isovanhemmat.

  Kortin ohjeet on koonnut Hanna Dhalmann, ja ne perustuvat aiheeseen liittyviin Suomessa tehtyihin tutkimuksiin. Dhalmann itse on tutkinut muun muassa somalien asumista. Hän korostaa, että ohjeiden tarkoitus ei ole vaatia maahanmuuttajille erityisasuntoja.

  ”Nyt on muutenkin hyvin erilaisia asuntotarpeita kuin ennen. Kaikki eivät asu nelihenkisessä ydinperheessä. Rakentamisessa olisi hyvä tehdä joustavia ratkaisuja, jotka sopisivat mahdollisimman monelle.”

  Muslimeiden tarpeisiin joustavuudesta olisi hyötyä etenkin tilan jakamisessa. Jos asuntoa pystyy jakamaan erilaisilla sermeillä tai liukuovilla, näkösuojaa saa tarvittaessa. Näkyvyys asuntoon ei myöskään saisi olla suora.

  ”Suomessa on ollut jonkin aikaa ihanne asunnosta, jossa on mahdollisimman paljon avointa tilaa ja näkyvyyttä. Se ei toimi kaikilla”, Dhalmann sanoo.

  Esimerkiksi kokolasisia parvekkeita hän on havainnut vuorattavan kankailla ja muilla näkösuojilla. Verhotankoja olisi parasta olla kaksi, jotta saisi asennettua sekä valoa läpi päästävät että paksummat verhot.

  ”Uusissa kaupungin vuokra-asunnoissa olen nähnytkin kaksia verhotankoja. En tiedä, onko tämä ideakortin aiheuttama keskustelu vaikuttanut käytäntöihin.”

  Helsingin kaupungin asunto-ohjelmapäällikkö Mari Randell uskoo verhotankomuutoksen perustuvan johonkin muuhun syyhyn.

  ”Räätälöimme asuntoja lähinnä vammaisryhmille. Muuten teemme huoneistoja, jotka palvelevat mahdollisimman monia.”

  Koehankkeita on kyllä ollut: Kalasataman autottomaan kortteliin pyrittiin tekemään ratkaisuja perheille, joiden kokoonpano on eri viikkoina erilainen.

  ”Muuntojoustavuus on teema, josta puhutaan paljon. Kaikilla, joilla on tila kortilla, tilan jakamisen tarve on isompi”, Randell kertoo.

  Hän muistuttaa myös, että suurin osa maahanmuuttajista tulee työn, opiskelun tai suomalaisen puolison perässä, jolloin ideakortin kuvailemia erityistarpeita ei juuri ole.

  ”Isot maahanmuuttajaperheet kyllä toivovat esimerkiksi kahta vessaa, mutta usein isoissa asunnoissa on kaksi vessaa muutenkin.”

  Väestöryhmien välillä syttyvät konfliktit asuinalueilla voivat joskus johtua liian pienistä asunnoista tarpeeseen nähden, kertoo Helsingin sosiaali- ja terveysviraston asumisneuvonnan johtava sosiaaliohjaaja Anne Kinni.

  ”Esimerkiksi 12-henkisen perheen on vaikea löytää asuntoa, kun isoja perheasuntoja rakennetaan vähän. Liian pienessä asunnossa voi tulla valituksia metelistä tai ruoanlaitosta.”

  Suomen Somalia-verkoston puheenjohtaja Saido Mohamed kertoo, että ongelmana ovat usein juuri asuntojen koot.

  ”Pääkaupunkiseudulla rakennetaan lähinnä pieniä asuntoja eikä mietitä suuria perheitä. Perheiden täytyy tehdä kompromisseja”, Mohamed sanoo.

  Hän ihmettelee kaupungin asuntopolitiikkaa, jossa maahanmuuttajia halutaan hajauttaa eri alueille. Jos suuri perhe ei mahdu samaan asuntoon, olisi hyvä päästä edes lähialueelle.

  ”Sukulaisten tuki on tärkeää. Ei voi laittaa rajaa, että nyt jollain alueella on jo tarpeeksi maahanmuuttajia.”

  Mohamed myös muistuttaa, että kaikki somalialaiset suurperheet eivät elä sosiaalituella vaan kumpikin vanhempi voi käydä töissä ja lapset todennäköisesti opiskelevat.

  Omistusasuntoja muslimiperheet eivät usein halua ostaa, vaikka varaa olisikin. Se selvisi Hanna Dhalmannin pohjoismaisessa tutkimuksessa.

  ”Kaikissa pohjoismaissa omistusasuntoihin siirtyminen koettiin hankalaksi, koska islaminuskossa korkojen maksamista tai vastaanottamista pidetään vääränä”, Hanna Dhalmann sanoo.

  Saido Mohamed allekirjoittaa väitteen. Ongelman ratkaisemiseksi esimerkiksi Britanniassa on islamilaisia pankkeja, joiden lainaehdot ovat uskontoon sopivat. Suomessa sellaisia ei vielä ole.”

  http://www.hs.fi/koti/a1305916957109

  Tykkää

 19. Uskomatonta! En edes työssäkäyvänä saa bruttona noin paljon kuin mitä yksinhuoltaja työtön mamu tai vastaavasti suomalainen saa. Eikä ole mielestäni ihan oikein, että korkeakoulututkinnon omaava saavat nettona saman kuin mitä noi vai hengittämällä.

  Tykkää

 20. Minä tuomitsen jokaisen kantasuomalaisen RASISTIKSI, joka vastustaa tai ei hyväksy ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Suomessa on tilaa ja kaikki ulkomaalaiset ovat tervetulleita tänne asumaan ja elämään vaikka sosiaaliturvalla. Minä tuomitsen tämän sivuston rasistiseksi! Minä kannatan 2 miljoonan ulkomaalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen edustan SDP:tä ja sen kantaa. Toivon, että jokainen minun kannattajani haukkuu kaikki suvaitsemattomat rasisteiksi! Me taistelemme suvaitsevaisuuden puolesta ja olet joko meidän puolella tai meitä vastaan oleva RASISTI!

  Tykkää

 21. Minä tuomitsen tämän sivuston te olette vain alhaisia ja säälittäviä paskahousuja, rasisteja, natseja, uusnatseja ja fasisteja. Te ette suostu ymmärtämään, että teillä ei ole oikeutta paljastella maahanmuuton asioita, jotka ovat salaisia. Te paljastatte sellaisia asioita, jotka tulisi pitää salassa kantasuomalaisilta. Teidän paljastukset saavat ihmiset ymmärtämään miten asiat todella ovat. Se ei käy! Teidän on poistettava kaikki paljastukset ja toimittava samalla lailla, kuin valtamedia. Ette saa puhua maahanmuuttajista, ettekä paljastaa yhtään mitään. Muuten minä tuomitsen teidät rasisteiksi!

  Tykkää

 22. Toivoisin, että Suomimedia kantaisi vastuunsa ja poistaisi kaikki paljastukset, koska ne vain ruokkivat kateutta. Huomattaisin vielä, että teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa näitä asioita. On väärin, että paljastatte jatkuvasti sellaisia asioita, jotka ovat salaisia ja salassa pidettäviä. Kenenkään kansalaisen ei tulisi saada nähdä näitä paljastuksia. Toivoisin myös, että ihmiset kantaisivat vastuunsa ja lopettaisivat näiden paljastusten levittämisen somessa.
  -Virpi maahanmuuttovirasto

  Tykkää

 23. Turvapaikanhakija riehuu vastaanottokeskuksessa Irtaimistoa tuhoutui noin 9000 euron arvosta ja suomalaiset veronmaksajat maksavat laskun

  Tykkää

 24. Sipilä taisikin olla pahin troijan hevonen pääministeritasolla ikinä. Aina kun kuvittelee, ettei edellistä hallitusta huonompaa kyhäelmää vain mitenkään voi saada aikaan, tulee joku Juha Sipilä ja polkee Suomen ja suomalaiset alimpaan helvettiin julistaen kulttuurisen rikkauden ilosanomaa.

  Valitettavasti nyt näyttää siltä, että Suomen peli on lopullisesti menetetty. Tätä menoa yhteiskuntamme on romahtanut seuraavan 5 vuoden kuluessa. Viimeiselle suomalaiselle ei taida jäädä edes niitä valoja sammutettavaksi.

  Tykkää

 25. Onko Eurooppa vuonna 2029 tätä? (video)

  Pelottava video mahdollisesta tulevaisuudesta

  White Europe is in worse danger than ever before. Fight multiculturalism and immigration. Support those, who are accused of being racist, nazi, islamophob, extremist, xenophobe … They are just telling the truth.

  Tykkää

 26. Rikkaat arabimaat eivät halua pakolaisia – ”Turvallisuusuhka”

  Moni arabivaltio haluaa siirtolaisista eroon, sanoo professori Hannu Juusola.
  Kukka Mäenpää

  Samaan aikaan kun Eurooppa tuskailee pakolaiskriisin keskellä, Syyrian ja Irakin pakolaisia ei huolita rikkaisiin Qatariin, Arabiemiraatteihin, Saudi-Arabiaan tai Omaniin.
  ”Mailla ei ole minkäännäköistä halua ottaa pakolaisia vastaan. Muita arabeja pidetään turvallisuusuhkana, ja heihin suhtaudutaan negatiivisesti”, sanoo professori Hannu Juusola Helsingin yliopistosta.
  Maissa pelätään erityisesti sitä, että pakolaisten mukana tulee voimia, jotka yhdistyvät vastaanottajamaiden omaan oppositioon.
  ”Ennen kaikkea pelätään Muslimiveljeskuntaa ja šiioja. Koska pakolaiset ovat arabiankielisiä, heidän mahdollisuutensa muodostaa yhteinen rintama opposition kanssa on paljon parempi kuin muilla siirtolaisilla”, Juusola sanoo.
  Maissa on hallitusta vastustavia oppositiovoimia, jotka ovat useimmissa tapauksissa yhteydessä islamismiin. Koska arabimaista tulleilla siirtolaisilla on aikaisemminkin ollut yhteyksiä islamistisiin liikkeisiin, heitä pelätään.
  Sen sijaan köyhemmät naapurimat Libanon, Jordania ja Irak sekä Turkki ovat ottaneet vastaan yli 3,5 miljoonaa Syyrian pakolaista. Pakolaisia on myös Egyptissä.

  Rikkailla arabimailla ei ole myöskään sisäistä painetta ottaa vastaan siirtolaisia. Päinvastoin siirtolaisista halutaan eroon varsinkin nyt, kun öljyn hinta on alhaalla.
  ”Maissa ei ole ollut sellaista kansalaisyhteiskuntaa, joka sanoisi, että otetaan pakolaisia. Usein näissä maissa siirtolaiset ovat jopa enemmistönä ja heistä haluaan eroon.”
  Ulkoisista paineista ei voida puhua missään määrin. Yhdysvallat tai EU eivät painosta merkittävässä määrin esimerkiksi Saudi-Arabiaa ottamaan pakolaisia.
  Qatar ja Kuwait ovat myös varallisuutensa takia hyvin hankalasti painostettavia maita, varsinkin, koska ne ovat osa länsimaiden turvallisuutta tällä alueella.
  Pakolaisten on myös hyvin vaikea päästä naapurimaihin, vaikka haluaisivat.
  ”Syyrian konfliktin aikana jonkin verran syyrialaisia on päässyt näihin maihin, mutta viisumin saaminen on tavattoman vaikeaa”, Juusola sanoo.
  ”Myöskään maantieteellisesti maihin ei ole helppo päästä. Se edellyttäisi menemistä Jordanian tai Kuwaitin läpi.”
  Jordaniassa pelätään pakolaisia, ja se pyrkii tukkimaan Syyrian vastaisen rajansa.
  ”Jordania elää muiden almuista ja on altis Saudi-Arabian painostukselle. Se on köyhä maa, jolla on jo valtavasti pakolaisia”, Juusola sanoo.
  Siirtotyöläisiä on myös karkotettu. Esimerkiksi Saudi-Arabia on karkottanut suuren määrän somaleja viime vuosina.
  Myöskään Venäjä ei ole ottanut vastaan pakolaisia. Sillä syynä on terrorismin pelko.

  ”Venäjällä on valtavan paljon pakolaisia muutenkin Keski-Aasian maista”, Juusola toteaa. ”Venäjällä ei myöskään ole sisäistä painetta.”
  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lahi-ita/rikkaat-arabimaat-eivat-auta-pakolaiskriisissa/?shared=291473-edc5c80a-500

  Tykkää

 27. Sipilällä on hyvä ’pisnes’-vainu hän kuppasi edellisten hallitusten aikana mummoilta 10 000 e paskalaitos yksittäistalouksiin leskelle vaikka ne vaativat kunnolla toimiakseen vähintäin 10 hengen talouden. Voi olla että Juha näki raamatullisen näyn jo silloin ulkomaalainen täyttää maan ja paskakaivot jo on valmiina paitsi Kirkkonummen keskuksessa jossa syksyllä pitää alkaa kesantopelto kyntää jotta voidaan lannoittaa ylimääräisten 150 henkilön tuotoksella. Nyt kun hänen adjutantinsa Lehtimäen paskalaki sekä hevosen lannan polttamisen kieltävä laki on keksittävä uusia liikesuunnitelmia että verorahoja tulisi omiin taskuihin mahdollisimman paljon. Eikö hänen oppikirjansa kerrokkin että ulkokultaisuus on pahasta, mutta tämä ulostulo on hyvä markkina- ja mediatemppu minkä bisnesmies taitaa. Sanotaan moni kakku päältä kaunis mutta silkkoa (tarkoittaneen esim. paskalakia jne.) sisältä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s