Yhteiskunta maksaa matujen ajokortin ja autokoulun

Sitten virallinen vahvistus lehdestä matut saavat uusia laitteita sossun piikkiin. Täydentävästä tuesta saa erityistarpeisiin, kuten lastenvaunut, kodinkoneiden ja kodin irtaimiston hankintaan tai erityisluonteisiin matkakuluihin. Tuella ei ole ylärajaa. Katso kuvat tai video tai molemmat. Vaikka kaikki esimerkit ovat lieksasta on sama käytäntö yleinen kaikkialla Suomessa.

Karjalainen lehti, paperilehti suora lainaus, lyhennetty

”Tukea muun muassa kodinkoneisiin

Maahanmuuttajat saavat toimeentuloturvansa useista eri lähteistä, joka alkaa kaupungin maksamasta 800 euron kertaluontoisesta avustuksesta.

Toimeentulotuen perusosa on yksin asuvalle henkilölle 419 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi saa tarpeen mukaan tukea perusmenoihin, kuten vuokraan, sähköön, vakuutuksiin, ruoka- ja vaatekuluihin, vähäiset terveydenhoitomenoihin, sanomalehtien tilaukseen, televisiolupaan, puhelimen käyttöön ja harrastustoimintaan.

Esimerkiksi Lieksassa tyypillinen maksettava toimeentulotuki on perusmenojen jälkeen noin 800 euroa, jonka päälle tulee mahdollinen täydentävä toimeentulotuki.
Täydentävää tukea saa erityistarpeisiin, kuten lastenvaunujen, kodinkoneiden ja kodin irtaimiston hankintaan tai erityisluonteisiin matkakuluihin. Tuelle ei ole määrätty ylärajaa.”

Alla samat videossa ja kuvissa lehdestä ja ne ovat faktoja, joita ei voi valehtelematta kiistää. Kyseisen jutun on kirjoittanut lehden toimittaja.

On hyvä muistaa se, että Suomi käyttää yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tuo 11 miljardia euroa jakautuu kunnille ja valtiolle maksettavaksi 50/50, eikä pelkästään valtiolle. Tuolla summalla ja samalla päättäväisyydellä jolla elintasopakolaisia eli pakolaisia ja turvapainahakijoita hoidetaan. Olisi köyhyys, asunnottomuus ja työttömyys poistettu ajat sitten. Kaikki nykyiset leikkaukset ja verojenkorotukset olisi voitu perua ja korottaa opintotukea, työttömyyskorvausta, kansaneläkettä 30%. Lisäksi poistaa työttömyyskorvauksesta 20% vero. Silti rahaa olisi jäänyt yli 8 miljardia euroa tuosta 11 miljardista käytettäväksi. On hyvä muistaa, että kyseessä on kaikkien eduskuntapuolueiden poliittinen valinta ja päätös pitää kantasuomalaiset köyhinä, työttöminä ja asunnottomina. Mutta aina löytyy heti rahaa, asunto ja ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille, mutta ei koskaan kantasuomalaisille. Näin siis Suomessa on kusetettu kantasuomalaisia vuosikausia ja tahti kiihtyy, kun länsirajasta tulee elintasopakolaisia joka päivä lisää. Elintasopakolaiset eivät maailmasta lopu vaan niitä tulee useita miljoonia Suomeen. Ei hätää rajat pysyvät auki ja sinä maksat kustannukset.

”Lista asioista jotka sosiaalitoimi kustantaa mamuille harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta. Yhteiskunta maksaa samat myös pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Yhteistä on se, että rahat tulevat suomalaisten veronmaksajien rahoista. Näitä kaikkia etuja ei kukaan kantasuomalainen saa koskaan. Vaikka kaikki esimerkit ovat lieksasta on sama käytäntö yleinen kaikkialla Suomessa.

-ajokortti ja autokoulu

– katsastukset

-auto (käytetty noin 2000-3000 euroa)

-autonvakuutukset

-autonhuollot/korjaukset

-polttoaineet

-autotarvikkeet esim uudet renkaat ja niiden vaihdot talvi/kesärenkaat

-tulkit

-konsultit eli tämä ryhmä kertoo kädestä pitäen mitä tukia he voivat saada

-Kaikki seuraavat laskut vesi, sähkö, puhelin, netti, vuokra, vakuutukset esim koti yms sossu maksaa

– Kaikki uudet kodinkoneet, uudet kodinelektroniikka, esim, uudet taulutelevisiot.  200-500€ älypuhelimet koko perheelle, pelikonsolit ps4 tai xbox one, kannettavat tietokoneet, pölynimuri, liesi, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, astianpesukone jne. Kaikki uusia.

– Kaikki uudet vaatteet, sängyt, sohvat, patjat, verhot, matot, tuolit pöydät, lakanat, kodinhuonekalut, kaikki uudet harrastusvälineet ja niidenkulut jne. Kaikki uusia

  • Turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat lisäksi seuraavat:
  • Ilmainen asuminen, vesi, sähkö, ruoka, siivous, yksityinen terveydenhuolto.
  • Kun turvapaikanhakijat ja pakolaiset sitten pääsevät muuttamaan veronmaksajien kustantamaan asuntoon. Tulee veronmaksajille noin 10 000  euron kustannus, koska turvapaikanhakija tai pakolainen tarvitsee kaikki kodinkalusteet ja elektroniikan mitä esimerkiksi mamut/matut saavat. Autokoulu, ajokortti, auto ja muut jotka on jo aikaisemmin mainittu.

Yhteiskunta siis maksaa kaiken ulkomaalaisille, jotka tulevat Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Mitään veroja he eivät tule maksamaan, koska jatkuvat verojenkorotukset ja leikkaukset koskevat aina vain ja ainoastaan kantasuomalaisia. Niin kauan kuin Suomi jatkaa toimintaansa koko maailman sosiaalitoimistona. Niin kauan useat miljoonat elintasopakolaiset suuntavat Suomeen. Valitettavasti kaikki eduskuntapuolueet ovat sitoutuneet siihen, että Suomi toimii aina koko maailman sosiaalitoimistona. Mitään muutosta ei ole tulossa valmistaudu siis maksamaan jatkuvasti kasvavia veroja ja kärsi jatkuvista leikkauksista. Juuri sinä kantasuomalainen orja, sinun ainoa tehtäväsi on elättää ulkomaalaisia, jotka eivät koskaan tule mitään työtä tekemään vaan elävät sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Tee siis kovasti töitä ja maksa vielä jatkuvasti kovenevia raskaita veroja, jotta ulkomaalaiset voivat elää sinun maksamillasi verorahoillasi koko elämänsä. Sinun maassasi nimeltä Suomi koko maailman sosiaalitoimisto.

Mamuperheen aloituspaukku 6000-10 000 euroa 13.1.2015

Kun mamuperhe,jolla ei käytännössä ole muuta omaisuutta kuin vaatteet päällään muuttaa pakolaiskeskuksesta oman katon alle tyhjään asuntoon, on aloituskustannus melkoinen.
Mamuperhe tarvitsee huonekalut,TV:n,sohvat,verhot,talvivatteet, matot,astianpesuoneen,pyykinpesukoneen,pöydät,tuolit,hyllyt ,kaapistot,peilit,tietokoneet,tabletit,kännykät jne.
Kaikki elämiseen tarvittavat pelit ja vehkeet.Kierätyskeskuksen käytetyt ei kelpaa.Pitää olla priimaa.
En ota kantaa siihen onko tämä oikein vai väärin.tunne on se,että saisi jo riittää,koska valtio on velkainen ja köyhä. Siinäkin on jo liikaa,että itse elämme velaksi.

http://opteryx.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184332-mamuperheen-aloituspaukku-6000-10-000-euroa

Netistä poimittua

”Yhteiskunta maksaa mamujen/pakolaisten ajokortin, autokoulun, polttoainekulut, auton ,vakuutukset….”

Mutta yhteiskunta ei maksa köyhien suomalaisten ajokorttia eikä autokoulua.
Sanomalehti Karjalainen 30.4.2011. Huom. kyseessä ei ole yleisökirjoitus vaan lehden oman toimittajan kirjoitus ”Valtio maksaa esimerkiksi Lieksan vastaanottokeskuksessa oleville nuorille ajokortin, autokoulun ja tulkki tulee Helsingistä tulkkaamaan ajon ajaksi.”

Linkki yllä olevaan kuvaan voi jakaa vapaasti http://aijaa.com/fED8md

Voi jakaa vapaasti seuraavasta linkistä http://aijaa.com/v.php?i=007457983339.jpg

Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen on täysin järjetöntä, eikä auta mitään, mutta tuhoaa sen maan talouden, joka niitä ottaa. Tämä asia selvitetään seuraavalla liveleak videolla, jonka jokaisen tulisi katsoa vain 6 minuuttia suomi tekstit http://www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Katso alla oleva video joka selittää miksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen pitää lopettaa kokonaan. Suomi tekstit

Vantaalaisvaltuutettu: Maahanmuuttajat maksavat Vantaalle liikaa 124 miljoonan euroa

http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/263837-vantaalaisvaltuutettu-maahanmuuttajat-maksavat-vantaalle-liikaa

Maahanmuuttajat syyllisiä pk-seudun asuntopulaan

http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/132461-maahanmuuttajat-syyllisia-pk-seudun-asuntopulaan

Kokoomus avaisi portit ulkomaiselle työvoimalle
http://yle.fi/uutiset/kokoomus_avaisi_portit_ulkomaiselle_tyovoimalle__demariedustaja_hammastelee/7792136

”Lisäksi mamuille maksetaan auto ja bensat. esim helsingissä 40 % toimeentulotuesta menee maahanmuuttaja taustaisille ihmisille espoossa 20 %. Ajokortti, autokoulu, auto, polttoaine, vakuutukset on siis myönnetty sossuluukulta!!! Tuossa TALENTIA-lehden kirjoituksessa S.Syrjäläinen myöntää somalien ajokortit, autot sekä bensamaksusitoumukset.Syynä näihin se, että matkat ovat pitkät ja perhettä paljon.”

http://www.talentia-lehti.fi/lehti/talentia-lehti/ilmiot//maahanmuuttoa_ja_politiikkaa.6062.blog

Linkki yllä olevaan kuvaan voi jakaa http://s12.postimg.org/e2863y54t/bensalaskut.jpg

Linkki yllä olevaan kuvaan voi jakaa vapaasti http://s2.postimg.org/4uqry3hop/abc_lieksa2.jpg

”TULIHAN SE SIELTÄ !Monelleko suomalaiselle opiskelijalle, työssäkäyvälle ja perheelliselle sosiaalitoimi Lieksassa tai missään muualla Suomessa myöntää ajokortin, auton, bensat ja vakuutukset siksi että matkat ovat pitkät kouluun tai työhön????? Sellaisia EI ole”

linkki kuvaan http://s11.postimg.org/3k2tc47qr/huonekalutyms.jpg

Maahanmuuttajaperheen sosiaaliavustukset eri Euroopan maissa voi jakaa muille http://s21.postimg.org/cx74ep2p3/rheen_sosiaaliavustukset_eri_Euroopan_maissa.jpg

Valtamedia vaikenee: Suomeen 20 000 – 30 000 turvapaikanhakijaa vuosittain lisää. Mikä lisää 1 miljardilla eurolla Suomen menoja.

http://mvlehti.net/2015/05/01/valtamedia-vaikenee-suomeen-20-000-30-000-turvapaikanhakijaa-vuosittain/

Maahanmuutto työlistää suomalaisia byrokraatteja, jotka elävät veronmaksajien rahoilla

http://mvlehti.net/2015/05/03/maahanmuutto-tyollistaa/

Pakolaisten yksiön vuokra: 4 500 euroa kuussa.Veronmaksajien piikkiin tietenkin!
http://mvlehti.net/2015/05/06/pakolaisten-yksion-vuokra-4-500-euroa-kuussa/

Maahanmuuton taakanjakoa ja numeroita

http://www.halla-aho.com/scripta/taakanjakoa_ja_numeroita.html

Suomessa 34% raiskaustuomion saaneista henkilöistä on ulkomaalaisia.

http://oikeusjakohtuus.blogspot.fi/2012/08/monikulttuurisuuden-todellisuus.html

Nyt on saatu varmuus että Suomessa maksetaan somaleille veronmaksajien rahoilla ajokortit.
http://mvlehti.net/2015/03/tarja-lehto-allahin-lahja-lieksan-somaleille/

Tämä lappu kertoo sen kaiken, että mikä on suomen sosiaalitoimiston mielipide “kohtuu vuokrasta” joita maksetaan maahanmuuttajille. 1345 euroa.
http://mvlehti.net/2015/03/tama-kiintestonvalitystoimistosta-saatu-dokumentti-kertoo-enemman-kuin-1000-sanaa/

80,1% somaleista elää suomalaisten veronmaksajien rahoilla koko elämänsä.

http://mvlehti.net/2015/02/somaleissa-on-jotakin-vikana-jopa-muidenkin-afrikkalaisten-rinnalla-mitattuna/

Monikulttuurinen rikkaus on kallista!
http://mvlehti.net/2015/04/02/monikulttuurinen-rikkaus-on-kallista/

Ruotsi: Monikulttuurisuushörhöily täyttää 40 vuotta!! Täysin epäonnistunut kokeilu joka maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja veronmaksajien rahoja joka vuosi.

http://mvlehti.net/2015/02/ruotsi-monikulttuurisuushorhoily-tayttaa-40-vuotta/

Liittokansleri Merkel: ”Monikulttuurinen Saksa epäonnistui täysin”
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/103966-liittokansleri-merkel-%E2%80%9Dmonikulttuurinen-saksa-epaonnistui-taysin%E2%80%9D

Väärin tiedoin kansalaisuuden hakeneet saivat pysyä suomalaisina

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425522579510.html

”Suomeen on tulossa perheenyhdistämisvelvoitteen nojalla tuhansia luku- ja kirjoitustaidottomia somaleja (HS 29.8.2010). Tilanne on kestämätön. Yhdistäminen johtaa tuhansien uusien asuntojen tarpeeseen. Suuri osa yhteiskunnan rahoilla rakennettavista asunnoista menee maahanmuuttajien asuttamiseen. Sosiaaliturvaa varten tarvitaan yhä lisää rahaa, eikä loppua näy. Kotouttajia ja muita maahanmuutosta elantonsa saavia tarvitaan tuhansittain lisää. Ja kaikki rahoitetaan velaksi.”

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2010/08/31/somalien-perheenyhdistaminen-suomalaisperheisiin/

Wikipedia: Vuonna 2010 Helsingin väestöstä 8,2 prosenttia oli maahanmuuttajia, joihin kohdistui 27 prosenttia toimeentulotukimenoista. OECD-maista tulleilla maahanmuuttajilla oli jopa suomalaista kantaväestöä vähemmän toimeentulotuen saajia, sillä he ovat muuttaneet useasti työn perässä. OECD-maista Turkista ja Virosta tulleilla oli suurin riski päätyä toimeentulotuen varaan. Korkein riski on Afrikan pakolaismaista ja Lähi-idästä tulleilla, joista tulevat maahanmuuttajat saavat myös vuodessa keskimäärin 300–1 600 euroa kantaväestöä enemmän toimeentulo*tukea. Ero selittyy pääasiassa sillä, että heillä on keskimäärin enemmän tukikuukausia vuodessa kuin kantaväestöllä. Hiljattain muuttaneiden pakolaisten kohdalla tuensaajien suurta osuutta selittää se, että heille maksetusta toimeentulotuesta on merkittävä osa kotoutumistukea. Kotoutumisprosessi kestää pakolaisilla kauan ja heidän on vaikea siirtyä toimeentulotuelta työmarkkinoille. Syynä tähän voivat olla monet tekijät, kuten kielitaidon tai koulutuksen puute. Lisäksi selityksenä voivat olla kulttuurilliset seikat ja diskriminointi työmarkkinoilla. OECD-maiden ulkopuolelta muuttaneilla osuus kuitenkin laski maassaoloajan mukana.[19] Helsingissä vuonna 2013 toimeentulotuen saajista joka neljäs oli ulkomaalainen.[20]

Espoossa ulkomaalaisten toimeentulotukiasiakkaiden määrä on kasvanut neljässä vuodessa noin 40 prosenttia aina vuoteen 2013 saakka. Espoolaisista vajaat 8 prosenttia on ulkomaalaisia, toimeentulotuen saajista 21 prosenttia. Vantaalla joka viides toimeentulotuen saaja oli vuonna 2012 ulkomaalainen.[20]

Vuonna 2013 tuensaajia oli pelkästään Helsingissä lähes 2500 odotettua enemmän, mikä aiheutti noin 21 miljoonan euron budjetin ylityksen. Budjetin ylitys maksoi siis noin 8 400 euroa per uusi toimeentulotuen saaja.[21]

Totuus mamut saavat 4.4 kertaa enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!
https://suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa
https://suomimedia.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

Tässä ihan kansainvälistä vertailua, siitä kuinka paljon enemmän maahanmuuttajat saavat erilaisia etuisuuksia kantaväestöön verrattuna. Esim. Suomessa sosiaalitukia 4,4 kertaa enemmän, ja asumistukea 2,4 kertaa enemmän kantasuomalaisiin verrattuna. Linkki vie sivulle 175, mutta senkin jälkeen on mielenkiintoisia taulukoita. Jakakaa mahdollisimman laajasti, on virallista tietoa (jota on visusti pimitetty kansalta). Alla oleva linkki on virallinen OECD ja se on julkaistu 2013

http://www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

Linkki yllä olevaa kuvaan  http://s22.postimg.org/nc4cc3g0x/mamukustannukset.jpg

Kaikki maahanmuutosta https://suomimedia.wordpress.com/category/maahanmuutto/

Tulosten tarkastelussa nähdään, että maahanmuuttajat saavat toimeentulotukea selvästi kantaväestöä enemmän. Maahanmuuttajia on aineistossa 8,2 prosenttia, mutta heidän osuutensa toimeentulotukimenoista on 27 prosenttia. Eri maahanmuuttaja ryhmien välillä on kuitenkin huomattavaa hajontaa. Esimerkiksi OECD-maista tulleilla, jotka muuttavat pääosin työn vuoksi, on toimeentulotuen riski osin jopa kantaväestöä pienempi. Sen sijaan pakolaismaista tulleilla riski on huolestuttavan suuri.”

Lähde: Köyhyyttä Helsingissä. Toimeentulotuen saajat ja käyttö 2008-2010., SIVU 73

https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/38938/Tutkimuksia127.pdf?sequence=1

Tosin kansalaisten olisi syytä ymmärtää että poliisi on poliittisesti ohjailtu ja tekee kuten valtapoliitikkomme haluavat. Kaikki moninkulttuurisuuden vastustajat ja mamu ongelmien, kustannusten ja haitojen esille tuojat halutaan vaientaa.

Suomi ottamassa salaa 80 000 turvapaikanhakijaa vuodessa.
http://esaniemi0.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195802-sisaministerio-pyytaa-kuntia-varautumaan-80-000-turvapaikanhakijan-tuloon

Ruotsi ohjaa turvapaikanhakijoita Suomeen
http://mvlehti.net/2015/08/01/torkeaa-ruotsi-ohjaa-turvapaikanhakijoita-suomeen/

Maahanmuuton kaikki kustannukset 2-3 miljardia euroa vuodessa rajussa kasvussa
http://suomensisu.fi/sisulaisen-sanomaa-maahanmuuton-kustannukset/

Niin kauan, kun taikaseinästä jaetaan verorahoja pitkin maailmaa, niin kauan Suomi nähdään houkuttelevana turvapaikkamaana.
http://mvlehti.net/2015/08/02/hernesniemi-maahanmuutto-sosiaalituet-ja-hyvinvointivaltio-blogi/

Eurooppa ja Suomi ajautuu todelliseen katastrofiin kehitysmaatunkeutujien toimesta!
http://mvlehti.net/2015/08/02/tajukangas-eurooppa-ajautuu-todelliseen-katastrofiin-kehitysmaatunkeutujien-toimesta/

Turvapaikanhakija saa Suomessa eniten
Suomi maksaa turvapaikkaa hakeneelle perheelle EU-maista suurimmat kuukausittaiset avustukset, kertoo Aamulehti sisäministeriön selvitykseen pohjautuen. Suomessa maksetut avustukset ovat jopa yli kaksinkertaiset Ruotsin maksamiin verrattuna. Turvapaikanhakija saa kuukaudessa toimeentulotukea 1 277 euroa lisäksi asuminen on ilmaista.

http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakija_saa_suomessa_eniten/5922350

Somalit saavat valtion kustantamat henkilökohtaiset somaliankieliset avustajat
http://mvlehti.net/2015/02/11/somalitaustaiselle-nuorelle-miehelle-haetaan-henkilokohtaista-somaliankielista-avustajaa/

Mitäpä jos lopetettaisiin armeija ja pyyhittäisiin rajat pois? Kauanko kestäisi kunnes viimeinen suomalainen olisi elossa?”
http://mvlehti.net/2015/08/02/hamunen-kuka-palkitsee-olli-immosen/

Mikä meitä vaivaa? Eikö suomalaisen kulttuurimme ole säilyttämisen arvoinen? Eikö meillä ole arvoa? Eurooppa on jo nyt siirtymässä kaaokseen. Mogadishussa on turvallisempaa kuin Malmössa. Miltä Eurooppa näyttää 28 vuoden kuluttua, jos emme rajoita maahanmuuttoa, jolle ei loppua näy. Oman maan ja kansan rakastaminen ei ole rikos. Jos me emme suojele maatamme ja kansaamme, sitä ei tee kukaan muukaan. Me olemme pieni vähemmistö tässä maailmassa.
http://mvlehti.net/2015/07/28/mihin-hallitsematon-maahanmuutto-johtaa-tahan-video-k-18/

Somalit syyllistyvät raiskaukseen väestömäärään suhteutettuna noin 17 kertaa useammin kuin kantaväestö!

http://mvlehti.net/2015/07/13/raiskausilmoitusten-maara-kaksinkertaistunut/

Maahanmuuttokriittisyys kohdistuu 99-prosenttisesti taloudelliseen hyötyyn tähtäävään maahanmuuttoon alikehittyneitä maista, mikä rasittaa aivan ylettömästi vastaanottajamaita, koska lähtötaso on usein lukutaidottomuus, kirjoitustaidottomuus ja ammattitaidottomuus. Eli yhä useampi ulkomaalainen tulee Suomeen vain elämään sosiaaliturvalla ja se on ainoa syy. Afrikasta ei tule koulutettuja. Huoltosuhde on niin raskas, että on parempi ottaa tietty kiintiö, joka pystytään kotouttamaan ja siitä huolehtimaan. Nykymaahanmuutto, yli tuhat kiintiöpakolaista plus useita tuhansia ominpäin tulleita myöhempine perheenyhdistämisineen ja laittomasti tulleita ja oleskelivia, on kestämätön vastaanottavan maan kannalta. Tästä on hyvä esimerkki Ruotsin Malmö. Monikulttuurisuus maksaa niin paljon ettei Suomella ole varaa ottaa yhtään enempää elintasopakolaista, turvapaikanhakijaa tai ulkomaalaista maahanmuuttajaa, joka tulee elämään sosiaaliturvalla. Esimerkkinä somalit heidän lapsensa ja lasten lapset 85% elävät koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Sosiaalietuuksilla elävät mamut myös lisääntyvät ja tekevät rikoksia mikä jatkuvasti kasvattaa kantasuomalaisten veronmaksajien veroja. Noin 10%-15% jokaisesta maksetusta veroeurosta menee kattamaan sosiaalietuuksilla elävien maahanmuuttajien, pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kaikkia Suomella aiheutuvia kuluja. Tämä aiheuttaa valtiolla ja kunnille useiden miljardien eurojen menot vuodessa, jotka kasvavat joka ikinen vuosi.

EU:lla on salainen hanke yli 50 miljoonan afrikkalaisen siirtämiseksi Euroopan Unioniin!!
Englantilainen Daily Express lehti vahvistaa tiedon. Suomen osuus 2 miljoonaa maahanmuuttajaa.
Eri puolille Afrikkaa on tarkoitus avata keskuksia joiden kautta afrikkalaiset kehitysmaalaiset ohjataan EU:n alueelle vuoteen 2050 mennessä…”,
http://mvlehti.net/2015/07/27/eulla-on-salainen-hanke-yli-50-miljoonan-afrikkalaisen-siirtamiseksi-euroopan-unioniin/

Media vaikenee: Suomi aikoo ottaa 20 000 – 30 000 turvapaikanhakijaa vuosittain
http://mvlehti.net/2015/07/30/media-vaikenee-suomi-aikoo-ottaa-20-000-30-000-turvapaikanhakijaa-vuosittain/

Tajukangas: turvapaikanhakijoille ilmaiset bussikortit, ne maksatetaan kantavaestön veronmaksajien rahoilla!
http://mvlehti.net/2015/07/28/tajukangas-kalmarin-laanin-turvapaikanhakijoille-ilmaiset-bussikortit/

Lieksa maksaa Mamuille omat uintivuorot, maastopyörät, kuntosalikortit kantaväestön veronmaksajien rahoilla.

http://mvlehti.net/2015/04/29/lieksa-mamuille-omat-uintivuorot-maastopyorat-kuntosalikortit/

https://suomimedia.wordpress.com/2015/03/18/totuus-ja-faktat-maahanmuutosta/

Kaikki mamu ongelmat, haitat, kustannukset ja ongelmat. Mamu rikollisten nimet ja kuvat. Osa mamuista raiskaa, tappaa suomalaisia ja elää sossun tuilla lue http://mvlehti.net/

Sano kaikki mitä haluat mamuista ilman pelkoa syytteistä. Poliisille ei anneta tietoja tästä foorumista, eikä poliisi saa tietoja kirjoittajista. http://keskustelu.mvlehti.net/

peter lind

”Noissa musuissa se ero verrattuna meihin että ne pitää yhtä pirun ihailtavasti. Suomessa esimerkiksi on järjetön hajaannus maahanmuuton mielipiteissä. Samaan aikaan kun maassa jo asuvat maahanmuuttajat rakentavat poliittista linnaketta josta on hyvä organisoida ja manipuloida suomalaisia tuntemaan itsensä rasistisiksi ja ulkomaalaisfoobikoiksi. Tosiasia mitä kadulla näkee ja kokee on se että iso osa maahanmuuttajista on toimettomia maleksijoita. Pointtihan on yhteiskunnassa se että kaikilla on työtä ja ostovoimaa niin elämä on mukavaa. Mutta maailman tämänhetkinen talouslama, joka on varmasti kokonaisuutena pahimpia mitä tämä sukupolvi on nähnyt, ei todellakaan anna mahdollisuutta tuohon mukavaan elämään.
Sairaimpia väitteitä hallitukselta oli tuo maahanmuuton lisäämisen tarve työvoimapulan paikkaamiseen, aikana jolloin suurtyöttömyyttä on ennätysmäärä ja firmat potkivat ihmisiä pihalle. No eiköhän tuossa tullut jo ulostettua tarpeeksi pahaa oloa ulos… Toivottavasti aurinko alkaa paistamaan pian =) ”

Kokoomus Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa
http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/99166-al-erikoinen-etu-suomi-maksoi-600-pakolaiselle-1000-euron-lennon

Ulkomaalaiset mamut, pakolaiset ja turvapaikanhakijat maksavat yhteiskunnalle miljardeja vuodessa. Suomalaiset eivät halua enää maksaa näitä kustannuksia ja siksi maahamuuttopolitiikkaan tulee muutos.

Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan ja kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta lisääntyvä maahanmuuttajien määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että maahanmuuton kustannukset Suomessa olisivat yli miljardin vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.
Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Maahanmuuton sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin.

Suomella ei ole yksinkertaisesti varaa ottaa yhtään enempää ulkomaalaista maahanmuuttajia, pakolaista ja turvapaikakanhakijaa. Työttömät tai rikoksia tekevät maahanmuuttajat tulee poistaa Suomesta heti ja asettaa maahantulokielto.

Mainokset

168 Comments

 1. eikö suomalaisten sosiaalituen piirissä olevien pitäisi nostaa joukko kanne tuen myöntäjiä vastaan koska maahan muuttajat saavat paljon enemmän etuuksia sellainen on tietävästi rasismia suomalaisia kohtaan kun suomalaisten tulot ja maahan muuttajien tulojen erotus on niin suuri maahan muuttajat saavat 4,4 tukea kertaa enemmän ja asumistukea 2,4 kertaa enemmän joku viisas voisi nostaa joukko kanteen tuen myöntäjää vastaan niin selviäisi sellaiset tulot vielä maahan muuttajista joista ei kerrota julkisesti ja suomalaiset saisivat saman verran tukea kun maahan muuttajat

  Tykkää

 2. En muuta sano kuin vain, että voi jumalauta mitä meininkiä… Lappu luukulle ja nää mamut takaisin sinne mistä ovat tulleetkin…

  Tykkää

 3. Tulipahan valittua ainakin oikea mies pääministeriksi ja oikea hallitus tähän maahan. En muuta sano. Vieläkin soi korvissa keskustan ”vaalilaulu” Suomi nousuun… Kyllä Suomi tällä tavalla nousee kun mamuja tuetaan miljoonilla ja taas miljoonilla ja miljardeilla… Näen suorastaan punaista… Leikataan oman maan väestöltä, mutta mamuillehan me voidaan sitten antaa… Ja mitä persuihin tulee niin nehän söi jo sanansa aikoja sitten, että pääsi hallitukseen, ei niistäkään mihinkään ollut…

  Tykkää

 4. Tekstissä on kyllä paljon hyviä huomioita, mutta monia asioita on vähän liioiteltu sen huomaa jo tekstien lähteistä. Olen kuitenkin samaa mieltä, että maahanmuuttajien on aivan liian helppo saada rahaa.
  Vuosi sitten opiskellessani vielä mietin samoja asioita mitä lehdessä mainittiin ymmärrän toki että osalla on oikeesti ollut vaikeeta, mutta oikeuttaako se niille yli 1200€/kk kun ammattikoulussa/lukiossa opiskelija ei saa edes 450€ kuussa vaikka opiskelee eivätkä sen takia jaksa töissä käydä tai vaikka niissä jaksaisi käydä ei niitä saa.
  Itse ehdottaisin valtiolle seuraavaa ensimmäisen vuoden maahanmuuttajat saisivat nykyiset etuudet, mutta sen jälkeen tulot pudotettaisiin samoihin kun opiskelijoilla on näin maahanmuuttajilla olisi vuosi aikaa päästä hyvin jaloilleen ja hankkia työpaikka, jos eivät ole halukkaita töitä tekemään ymmärtäisivät varmaan lähteä pois koska ei niillä rahoilla elä

  Tykkää

 5. Tuo kulttuurin rikastaminen ei uppoa minun päähäni. Miksi pitäisi kulttuuria rikastaa niin että oma kulttuuri ei enää ole oma kulttuuri? Jokaisella maalla on oma kulttuurinsa mikä sen pitäisikin olla, mutta kun otetaan tarpeeksi muslimeita maahan se muuttuu pian muslimikulttuuriksi ja mielenkiinto kohdata eri kulttuureita romahtaa. En tiedä tajusiko kukaan mitä tarkoitan mutta suhteellinen vitutus on nyt päällänsä.

  Tykkää

 6. Suomella maailman parhaat mamutuet.

  1. Suomi 2 283 € /kk

  2. Ruotsi 2 143 € /kk

  3. Saksa 1935 € /kk

  4. Tanska 1 765 € /kk

  5. Ranska 1 740 € /kk

  6. Britannia 1 179 € /kk

  7. Espanja 1 520 € /kk ( vain 3 kk:n ajan)

  8. Italia 0 €

  9. Kreikka 0 €

  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus

  Järjettömäksi pakolaisten ja maahanmuuttajien tuet tekee sen, ettei niitä tarvitsisi maksaa ollenkaan. Suomi mallimaana maksaa vaikka ei ole pakko. Italia ja Kreikka ja monet muut maat eivät maksa pakolaisille ja mamuille yhtään mitään.

  Sosiaalitukea ei tarvitse maksaa maahanmuuttajalle, joka ei hae työtä
  http://www.talouselama.fi/uutiset/nyt+tuli+kova+linjaus++sosiaalitukea+ei+tarvitse+maksaa+maahanmuuttajalle+joka+ei+hae+tyota/a2276268

  Tykkää

 7. Toivoisin, että Suomimedia kantaisi vastuunsa ja poistaisi kaikki paljastukset, koska ne vain ruokkivat kateutta. Huomattaisin vielä, että teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa näitä asioita. On väärin, että paljastatte jatkuvasti sellaisia asioita, jotka ovat salaisia ja salassa pidettäviä. Kenenkään kansalaisen ei tulisi saada nähdä näitä paljastuksia. Toivoisin myös, että ihmiset kantaisivat vastuunsa ja lopettaisivat näiden paljastusten levittämisen somessa.
  -Virpi maahanmuuttovirasto

  Tykkää

  1. Virpi! Ihanaa,että Sä olet noin ”sokea,idiootti”,mutta koeta nyt tajuta,ettei tämä Suomen ”pakolais-politiikka johda muuhun kuin: Perikatoon!

   Tykkää

  2. Vai että poistaa nämä tekstit? Siksikö, että ei teidän laiton mamujen hyysääminem tulisi esille? Se on vain hemmetin hyvä, että joku uskaltaa tuoda esille teidän harjoittaman hyysääminem meidän oman maan kansalaisten kustannuksella!!

   Tykkää

 8. Turvapaikanhakija riehuu vastaanottokeskuksessa Irtaimistoa tuhoutui noin 9000 euron arvosta ja suomalaiset veronmaksajat maksavat laskun

  Tykkää

 9. Sipilä taisikin olla pahin troijan hevonen pääministeritasolla ikinä. Aina kun kuvittelee, ettei edellistä hallitusta huonompaa kyhäelmää vain mitenkään voi saada aikaan, tulee joku Juha Sipilä ja polkee Suomen ja suomalaiset alimpaan helvettiin julistaen kulttuurisen rikkauden ilosanomaa.

  Valitettavasti nyt näyttää siltä, että Suomen peli on lopullisesti menetetty. Tätä menoa yhteiskuntamme on romahtanut seuraavan 5 vuoden kuluessa. Viimeiselle suomalaiselle ei taida jäädä edes niitä valoja sammutettavaksi.

  Tykkää

 10. Onko Eurooppa vuonna 2029 tätä? (video)

  Pelottava video mahdollisesta tulevaisuudesta

  White Europe is in worse danger than ever before. Fight multiculturalism and immigration. Support those, who are accused of being racist, nazi, islamophob, extremist, xenophobe … They are just telling the truth.

  Tykkää

 11. Rikkaat arabimaat eivät halua pakolaisia – ”Turvallisuusuhka”

  Moni arabivaltio haluaa siirtolaisista eroon, sanoo professori Hannu Juusola.
  Kukka Mäenpää

  Samaan aikaan kun Eurooppa tuskailee pakolaiskriisin keskellä, Syyrian ja Irakin pakolaisia ei huolita rikkaisiin Qatariin, Arabiemiraatteihin, Saudi-Arabiaan tai Omaniin.
  ”Mailla ei ole minkäännäköistä halua ottaa pakolaisia vastaan. Muita arabeja pidetään turvallisuusuhkana, ja heihin suhtaudutaan negatiivisesti”, sanoo professori Hannu Juusola Helsingin yliopistosta.
  Maissa pelätään erityisesti sitä, että pakolaisten mukana tulee voimia, jotka yhdistyvät vastaanottajamaiden omaan oppositioon.
  ”Ennen kaikkea pelätään Muslimiveljeskuntaa ja šiioja. Koska pakolaiset ovat arabiankielisiä, heidän mahdollisuutensa muodostaa yhteinen rintama opposition kanssa on paljon parempi kuin muilla siirtolaisilla”, Juusola sanoo.
  Maissa on hallitusta vastustavia oppositiovoimia, jotka ovat useimmissa tapauksissa yhteydessä islamismiin. Koska arabimaista tulleilla siirtolaisilla on aikaisemminkin ollut yhteyksiä islamistisiin liikkeisiin, heitä pelätään.
  Sen sijaan köyhemmät naapurimat Libanon, Jordania ja Irak sekä Turkki ovat ottaneet vastaan yli 3,5 miljoonaa Syyrian pakolaista. Pakolaisia on myös Egyptissä.

  Rikkailla arabimailla ei ole myöskään sisäistä painetta ottaa vastaan siirtolaisia. Päinvastoin siirtolaisista halutaan eroon varsinkin nyt, kun öljyn hinta on alhaalla.
  ”Maissa ei ole ollut sellaista kansalaisyhteiskuntaa, joka sanoisi, että otetaan pakolaisia. Usein näissä maissa siirtolaiset ovat jopa enemmistönä ja heistä haluaan eroon.”
  Ulkoisista paineista ei voida puhua missään määrin. Yhdysvallat tai EU eivät painosta merkittävässä määrin esimerkiksi Saudi-Arabiaa ottamaan pakolaisia.
  Qatar ja Kuwait ovat myös varallisuutensa takia hyvin hankalasti painostettavia maita, varsinkin, koska ne ovat osa länsimaiden turvallisuutta tällä alueella.
  Pakolaisten on myös hyvin vaikea päästä naapurimaihin, vaikka haluaisivat.
  ”Syyrian konfliktin aikana jonkin verran syyrialaisia on päässyt näihin maihin, mutta viisumin saaminen on tavattoman vaikeaa”, Juusola sanoo.
  ”Myöskään maantieteellisesti maihin ei ole helppo päästä. Se edellyttäisi menemistä Jordanian tai Kuwaitin läpi.”
  Jordaniassa pelätään pakolaisia, ja se pyrkii tukkimaan Syyrian vastaisen rajansa.
  ”Jordania elää muiden almuista ja on altis Saudi-Arabian painostukselle. Se on köyhä maa, jolla on jo valtavasti pakolaisia”, Juusola sanoo.
  Siirtotyöläisiä on myös karkotettu. Esimerkiksi Saudi-Arabia on karkottanut suuren määrän somaleja viime vuosina.
  Myöskään Venäjä ei ole ottanut vastaan pakolaisia. Sillä syynä on terrorismin pelko.

  ”Venäjällä on valtavan paljon pakolaisia muutenkin Keski-Aasian maista”, Juusola toteaa. ”Venäjällä ei myöskään ole sisäistä painetta.”
  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lahi-ita/rikkaat-arabimaat-eivat-auta-pakolaiskriisissa/?shared=291473-edc5c80a-500

  Tykkää

 12. Sipilällä on hyvä ’pisnes’-vainu hän kuppasi edellisten hallitusten aikana mummoilta 10 000 e paskalaitos yksittäistalouksiin leskelle vaikka ne vaativat kunnolla toimiakseen vähintäin 10 hengen talouden. Voi olla että Juha näki raamatullisen näyn jo silloin ulkomaalainen täyttää maan ja paskakaivot jo on valmiina paitsi Kirkkonummen keskuksessa jossa syksyllä pitää alkaa kesantopelto kyntää jotta voidaan lannoittaa ylimääräisten 150 henkilön tuotoksella. Nyt kun hänen adjutantinsa Lehtimäen paskalaki sekä hevosen lannan polttamisen kieltävä laki on keksittävä uusia liikesuunnitelmia että verorahoja tulisi omiin taskuihin mahdollisimman paljon. Eikö hänen oppikirjansa kerrokkin että ulkokultaisuus on pahasta, mutta tämä ulostulo on hyvä markkina- ja mediatemppu minkä bisnesmies taitaa. Sanotaan moni kakku päältä kaunis mutta silkkoa (tarkoittaneen esim. paskalakia jne.) sisältä.

  Tykkää

 13. Laskekaa itse. Maahanmuuttovirasto ilmoittaa että yksi pakolainen/minimi=100€/vrk.

  Silloin 10 000 pakolaista maksaa n. 150 miljoonaa vuodessa (100€*365*10 000) ja tämä on siis keskiarvo (jos kaikki olisivat aikuisia). Jos Sipilän esimerkin ansiosta tänne tulee vaikka 30 000 ”karjalan evakkoa” lisää, vuosittainen kulu on pelkästään heidän osaltaan (muut maassa jo olevat pakolaiset tietenkin siihen vielä päälle) vähimmillään n. 1,1 miljardia euroa € (Summaan eivät sisälly harkinnanvaraiset avustukset). Eli yli miljardi euroa. Vertailun vuoksi, Heinolan reumasairaala jouduttiin lopettamaan kun valtiolla ei ollut varaa 2:n miljoonan (huom. miljoonan ei siis miljardin!) € avustukseen.

  Jos pakolaisia tuleekin Sipilän innostamana vaikka 100 000/ vuosi, puhutaankin jo n. 11 miljardista/vuosi lisäkuluja. Siis minimissään. Satatuhatta ”sotalasta” vuodessa kymmenen vuoden ajan toisi meille 1 000 000 ”karjalan evakkoa” kulut n. 111 miljardia vuodessa. Lisätään lukuun kasvavat menot sen jälkeen kun maahanjäämislupa on myönnetty (mamun sosiaaliturva nousee) lisäksi asumistuet, lapsilisät, asuntojen rakentamiset ym. puhutaan arviolta 20-25 miljardia € vuodessa. Se olisi kolmannes Suomen budjetista. Sitä ei enää mikään valtio voi kestää. Sosiaaliturva jouduttaisiin ajamaan alas, samoin ilmainen terveydenhuolto ja koulutus. Alkajaisiksi.

  Otetaampas vielä huomioon tulevat perheenyhdistämiset. Jokainen tuo mukanaan hmm… heitätään lonkalta 6 perheenjäsentä. Vaikka vain puolet esimerkkilukuna 30 000:ta saisi turvapaikan,siltikin luku kohoaisi silloin 90 000:n. 100*365*90000= n. 3,25 miljardia minimissään. Päälle uusien asuntojen, asumistukien, lapsilisien jne. kulut. Ja tietysti jo aiemmin maahantulleiden elatuksen kustantaminen. Ja tämä esimerkkiluku 30 000 on vain yhden vuoden arvio (se voi olla paljon enemmän). Perheen yhdistämisineen luku on 10 vuodessa lähemmäs miljoona ”sotalasta” tällä vauhdilla, jopa kenties kaksi. Silloin pakolaisiin menee kaikkine kuluineen vähintään 15- 20 miljardia vuodessa, pahimmassa tapauksessa 30-40 miljardia. Suomen budjetti on n. 55 miljardin paikkeilla, siitä voi kukin miettiä että tuleeko onnistumaan.

  Mutkia on tarkoituksella vedetty suoriksi koska muuttujia on niin paljon kumpaankin suuntaan. Kokonaisuus on aika lähellä totuutta tässä laskelmassa joskin alakanttiin tod. näk. Kaikki riippuu tulevien pakolaisten määrästä. Että unelmoikaa vaan suvaitsevaiset, ette vaan ymmärrä mistä unelmoitte.

  P.S Turha luulla että ”siirtolaiset” pääsevät töihin. Globalisaatio, euroon kuuluminen, automaatio ja digitalisaatio vähentää työpaikkoja kiihtyvällä vauhdilla. Maahan tulevat kielitaidottomat kamelipaimenet ja koraanikoulua 2 vuotta käyneet ISIS-taistelijat eivät ikinä saa työpaikkaa Suomesta vaikka haluaisivatkin.

  Tykkää

 14. Meidän perheessä on kuusi mamua. Miksi kukaan ei ikinä kustanna meille mitään?? Edes työttömyyskorvauksia, lomarahoja tai kunnollisia opintotukia ei ole, vaikka me kaikki maksetaan omaisuuteemme nähden paljon enemmän veroja kuin yksikään kokoomusministeri.

  Tykkää

 15. Väärä juttu, että mammut saavat! EI mahaanmuutajat! Pakolaiset!
  EUropan maahanmuutajat(viro, ruotsi, saksa jne.) eivät saa!!! se on ero!
  väin pakolaiset saavat!!!
  mammut ei = pakolaiset!
  mina en saa mitään, olen Virosta!

  Tykkää

 16. Aivan järkyttäviä rasistisia vihapuhe paljastuksia. Huomattaisin, että nyt paljastetyt kyseiset tiedot ovat salaisia, eikä niitä saa levitellä julkisuudessa. Jokainen joka levittää näitä salassa pidettäviä tietoja somessa syyllistyy rasistiseen vihapuhe rikokseen. Tämä paljastus pitää saada poistettua netistä ja sensuroitua. Vaadimme näiden paljastusten välitöntä poistoa.

  -Anne sosiaalivirkailija

  Tykkää

 17. Miten kehtaatte paljastaa ulkomaalaisten sosiaalietuuksia. Jokaiselle joka levittää netissä näitä paljastuksia natsi rasisti leima otsaan heti. Jotenkin tämä pitää saada estetty, joku vois kirjoittaa vaikka keksityn jutun ja väittää näitä paljastuksia valheiksi. Tärkeintä on nyt vahingon minimointi ja estää tämän tiedon leviäminen ja yrittää saada se valheeksi keinolla millä hyvänsä. Joku voisi keksiä jonkun tarinan miten nämä kuvien kera olevat faktat saisi väännettyä valheiksi. Taistelu natsi rasisteja vastaan jatkuu.

  Tykkää

 18. Nyt vaan kovat keinot rasisteja vastaan käyttöön ja kaikki valehtelua ja kieroilu on sallittua. Nyt vaan pitää keksiä miten saadaan Suomimedian maine menemään. Aletaan toistelemaan, että se levittelee valheita ja on roskajulkaisu. Tällä lailla saadaan estettyä ihmisiä uskomasta paljastettuihin faktoihin. Sitten voi vielä uhkailla, että jos ne ei poista tätä juttua niin natsi rasisti leimalla. Vois keksiä myös, että Suomimedia on natsi rasistinen vihapuhe julkaisu. Muistakaa käyttää roskajulkaisu sanaa paljon, se pelottaa ihmisiä ja estää lukemasta ja uskomasta vaikka näkevät omin silmin faktat.

  Tykkää

  1. Joo me levitetään jo somessa juttua, että olisi roskajulkaisun valheellinen juttu. Se pitää vaan aina valehdella ja estää tällaiset paljastukset. Tuo roskajulkaisu sana ja muka valheellinen juttu saa ihmiset epäröimään ja ne ei usko vaikka näkis totuuden. Se on sellaista manipuloimista jolla saadaan ihmiset luopumaan levittämästä näitä faktoja. Suomimedia on iso ongelma, kun ne paljastelee kaikkia asioita. Nyt pitää vaan toistella ihmisille 2 sanaa roskajulkaisu ja valheellista tietoa. Se on tehokkain keino taistella näitä faktoja vastaan. Pitää leimata roskajulkaisuksi ja väittää aina, että jutut valheellisia. Tosin viisaimmat pystyy tarkistamaan linkeistä ja kuvista faktat, että ne on totta, mutta suurin osa ei onneksi ymmärrä. Siksi taistelu Suomimediaa vastaan jatkuu, jotta totuus ei paljastuisi koskaan. Kaikki keinot vaan käyttöön valehtelu, huijaaminen ja kaikki muut on sallittua, koska me ollaan sodassa rasisteja ja Suomimediaa vastaan.

   Tykkää

   1. Hyvä keino on myös väittää, etteivät nuo kuvat ja linkit todista mitään. Uutismaailma levittää tätä juttua. Niin siellä pitää aivopestä ne, jotka ovat tajunneet tämän todeksi. Pitää vaan väittää roskajulkaisun valheelliseksi jutuksi. Siellä on jo Saku ruvennut toimiin ja yrittää estää tämän tiedon leviämistä. Toinen helppo keino on väittää ettei juttu pidä paikkaansa ilman perusteluita. Tärkeintä on se, että nämä paljastukset eivät leviä ja niihin ei uskoisi kovinkaan moni. Pitää nyt vaan levittää juttua, että tämä ois roskaa, valheita ja roskajulkaisu.

    Tykkää

   2. Haistakaa pitkä paska suvakit. Onneks suomimedial on linkit lähteisiin, kuvat, joista jokainen voi itse nähdä ja tarkistaa, että ne on täysin TOTTA. Täytyy olla aika vähäjärkinen, jos ei lähteiden ja kuvien tarkistamisen jälkeen tajua TOTUUTTA. Toivon todella, että nämä suvakkien valehtelu ja totuuden salaaminen ei tule onnistumaan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.