Kun ulkomaalainen maahanmuuttaja tulee Suomeen tappamaan suomalaisia…

Kirvessurmista epäilty oli ulkomaalaistaustainen mies – pysyvä oleskelupa Suomessa

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1421298112613.html?pos=ksk-trm-uuti-ostu

Hallituspuolueet puolustavat ja kannattavat maahanmuuttoa ja sen lisäämistä. Erityisesti Kokoomus, Stubb,  Rinne, SDP, keskusta, kristilliset, vihreät, vasemmistoliitto ja RKP Tämän takia suomalaisten veroja joudutaan kiristämään yli miljardilla eurolla joka vuosi. Moni pakolaisten ja maahanmuuttajien kannattaja unohtaa, että mikään ei ole ilmaista. Nämä asiat maksavat paljon ja ne maksetaan jatkuvasti kasvavien verojen muodossa. Nämä puolueet, Stubb ja Rinne tuhosivat oman poliittisen uransa ja puolueidensa kannatuksensa. Seuraavissa vaaleissa voi jokainen äänestää nykyiset hallituspuolueet oppositioon. Jos kannatat maahamuuttoa kannatat verotuksen kiristämistä jatkuvasti. Kaikki puolueet, jotka kannattavat ja haluavat lisää maahanmuttajia ja pakolaisia Suomeen ovat. KOK, SDP keskusta, RKP, vihreät, kristilliset, vasemmistoliitto….

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1421308333706.html?pos=ksk-trm-uuti-ostu

Kokonaisveroaste on monilla yli 70% eivätkä he edes ymmärrä sitä lue ja laske oma todellinen kokonaisveroaste.

https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

Samat puolueet tekivät lain, jossa Suomessa laittomasti olevat maahanmuuttajat eli ilman papereita saavat ilmaisen terveydenhuollon, jonka suomalaiset veronmaksajat maksavat. Kiristyvä verotuksen muodossa yli miljardi euroa, joka vuosi. Moni pakolaisten ja maahanmuuttajien kannattaja unohtaa, että mikään ei ole ilmaista. Nämä asiat maksavat paljon ja ne maksetaan jatkuvasti kasvavien verojen muodossa

http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=15368/type=1

http://yle.fi/uutiset/paperittomille_ehdotetaan_kattavaa_terveyspalvelua/7125001

”Kansanedustaja tyrmää paperittomien terveyspalvelut – ”aiheuttaa rikollisuutta””

Suomen ei tule pyrkiä koko maailman sosiaalitoimistoksi, vaan sen tulee huolehtia omista kansalaisistaan ja täällä luvallisesti asuvista henkilöistä.”

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/immonen_paperittomat_terveyspalvelut-30545

”En jaa Stubbin erikoista ajatuksenjuoksua siitä, että kieli-, kirjoitus- ja työtaidottomien henkilöiden massamuutto erityisesti Afrikasta tai Aasiasta toisi mitään hyötyä Suomelle. Maahanmuuttajaväestön räjähdysmäiseen kasvuun ei pidä stubbmaisesti alistua, vaan sitä pitäisi pyrkiä erimuotoisilla politiikkatoimenpiteillä hillitsemään. Sitä vastoin olen kokoomuksen eurooppalaiseen kattopuoluejärjestöön kuuluvan Unkarin kansalliskonservatiivisen Fidesz-puolueen puheenjohtajan, vuodesta 2010 lähtien Unkarin pääministerinä toimineen, Viktor Orbánin linjoilla maahanmuuton lopettamisesta Eurooppaan Ranskan äärimuslimien terrori-iskujen seurauksena. On helppo yhtyä Orbánin päätelmiin siitä, että maahanmuutto aiheuttaa ongelmia ja vaaroja, jotka voitaisiin välttää sulkemalla tulvaportit maahanmuuttajien hyökyaallon pysäyttämiseksi. Euroopan kantaväestöjen sietokyvyn rajat maahanmuuton suhteen ovat jo aikoja sitten ylittyneet, minkä vuoksi nyt olisi ensitilassa koko mantereen laajuisesti pyrittävä toteuttamaan kokonaisvaltainen maahanmuuttostoppi.”

Alimmasta linkistä kun katsotte
Ulkomaiden kansalaiset
Suomen kansalaisuuden saaneet ulkomaalaiset
Turvapaikanhakijat ja pakolaiset

kohdista niin valtavaa kasvua pukkaa jopa yli kaksinkertaisia määriä
Löytyy aika lopusta.

http://www.stat.fi/tup/suoluk/suoluk_vaesto.html#kansalaisuus

Mainokset

2 Comments

 1. Ne jotka vastustavat nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa niin heidän ainoa vaihtoehto on äänestää perussuomalaisia. Jos se ei jostain syystä onnistu tai ei halua löydy niin sama meno jatkuua. Mamujen ja pakolaisten määrä kasvaa jatkuvasti ja ne lisääntuvät Suomessa. Eli valinta on äänestää perussuomalaisia tai tyytyä nykyiseen menoon. Jokaisen oma valinta.

  Tykkää

 2. somalit suomessa
  vuonna 1990 suomessa oli 0 somalia.
  vuonna 2009 noin 12000 somalia.
  vuonna 2030 suomessa tulee olemaan noin 70000 somalia.http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_somalit
  viime neljänä vuotena heidän lisääntymis vauhti on 29% vuodessa. mikäli nuo http://www.migri.fi/netcomm/content.asp?article=3923 5000 somalia päästetään tänne suomessa on v.2030 yli sata tuhatta somalia.
  äänestämällä stubbia,rinnettä, sipilää, vihreistä nyt puhumattakaan, näin tulee tapahtumaan.

  hyvät kansalaiset! miettikää tarkkaan kenelle annatte äänenne keväällä 2015

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s