Elintarvikkeet ulkomailta paljon Suomea halvemmalla -50%-70%-90%

Suomessa kauppalasku 266% kalliimpi kuin Espanjassa

http://mvlehti.net/2015/05/02/suomessa-kauppalasku-266-kalliimpi-kuin-espanjassa/

Suomessa kauppalasku 285% kalliimpi kuin Virossa. Prosentteja miettiessä tulee jo paha olo. Suomi on 285 % kalliimpi, tai paremmin sanottuna Viro on 85% halvempi.

”Lista on valtava: Mehut, murot, virvoitusjuomat, makeiset, säilykkeet, sokerit, suolat, kahvit, sipsit, oluet ja kaikki muut ruokakaupan tuotteet, jotka kestävät kuljetuksen ja joiden säilyvyys on enemmän kuin muutama päivä. Myös päivittäistavaroiden tarjonta on näissä ulkomaisissa verkkokaupoissa runsasta. Ostoskoriin voi lisäksi sujauttaa pesuaineet, siivous- ja keittiötarvikkeet ja muut taloustavarat. Ulkomailla myytävät tuotteet ovat pitkälti samoja kuin kotimaassa, joskus tutun näköisessä paketissa on eri nimi, mutta sisältö on sitä mitä täälläkin. Lisäksi kaupoissa on paljon sellaisia tuotteita tarjolla, jotka täällä voidaan luokitella eräänlaisiksi maginaali- tai luksustuotteiksi. Näidenkin hinta ulkomailla on tosin kaukana luksustuotteiden hinnasta. Hintataso on yleisesti kotimaista paljon edullisempi, mutta kuten aina, ihan sokeasti ei kannata ruokaostoksillekaan lähteä. Yllättävää kyllä, ainakaan Saksalaisissa verkkokaupoissa toimitukulutkaan eivät ole juurikaan kotimaisten ruokaverkkokauppojen kustannuksia suuremmat. Lisäksi tuotteet kannetaan lähes poikkeuksetta kuriirin toimesta kotiovelle, joten palvelu pelaa kaikin puolin.”

Virosta kaikki tuotteet, palvelut ja tavarat -75% halvemmalla kuin Suomesta!

Tärkein asia minkä kaikki Suomessa toimivat yritykset ovat täysin unohtaneet. On se, että ne joutuvat kilpailemaan kaikkien maailman yritysten kanssa. Kaikkien hintojen Suomessa on laskettava vähintään -50% mutta vaatimus on -90%. Muuten rahat menevät ulkomaille. Suomessa olevien kauppojen, yritysten ja maahantuojien suurin ongelma on se, että ne eivät vieläkään ole sisäistäneet sitä, että Suomi on osa euroopan unionia. Siksi ne kiskovat järjetöntä ylihintaa ja voittoa kaikista tuotteista ja palveluista moninkertaiset hinnat, vaikka kuluttajat euroopasta netistä tilaamalla ilman tulleja saavat jopa yli kymmenkertaa halvemalla samoja tuotteita ja palveluita, kuin Suomessa. Kaikkien hintojen pitäis laskea Suomessa vähintään -50% mutta vaatimus on -90%. Sitä ennnen kukaan järkevä ihminen ei ala maksamaan jopa yli kymmenkertaista hintaa tuotteista ja palveluista Suomessa. Kokoomus haluaa nostaa ruuan alvin 24-26% mikä tarkoittaa yli 10% kalliimpia ruuan hintoja. Yleista arvonlisäveroa kokoomus haluaa nostaa 25-26%. Tulevaisuudessa arvonlisävero on Suomessa yli 30%. Kokoomus leikkaa kuntien valtionapuja ja sen takia kunnalisverot nousevat yli 30% tasoon.

Osassa euroopan maissa ruuan arvonlisävero on 0%. Suomi on yksi maailman kovimmin verotettuja maita ja siitä huolimatta tuotteiden, tavaroiden ja palveluiden hinnat ovat maailman korkeimpien joukossa. Tarkoittaa sitä, että rahaa jää paljon vähemmän käteen ja rahoilla saa hyvin vähän vastinetta verrattuna maailman muihin maihin. Sääntelyn byrokratian, verottajan, liian kovan verotuksen, alipalkkauksen, nollasopimusten. Alle EU:n keskiansioiden tulot, kaikissa hinnoissa on rajua ylihintaa ja hinnat nousevat jatkuvasti. Sen takia Suomessa on erittäin vaikea pärjätä oli yrittäjä tai palkansaaja tai kuka tahansa. Vuoden ruuat yhdelle henkilölle ulkomailta 300 eurolla. Suomessa 300 eurolla saa korkeintaan 2 kuukauden ruuat eli yli 10 kertaa kalliimmat hinnat. Suomen kaikkien tuotteiden, tavaroiden, ruuan ja palveluiden moninkertaiset hinnat verrattuna ulkomaihin vievät niiden suomalaisten rahat, jotka ostavat Suomesta rajulla ylihinnalla kaiken. Myös palveluiden, tuotteiden ja tavaroiden hinnat ovat moninkertaiset. Esimerkiksi autonhuolto maksaa Suomessa 80-160 euroa / tunti, kun vastaavat hinnat ovat ulkomailla 10-40 euroa tunti. Kaikkien autojenvaraosien hinnat ovat moninkertaiset, kun ulkomailta saa yhden tuotteeh hinnalla 4-10 kappaletta samaa tuottetta. Viro on onneksi lähellä ja netin ansiosta kaikki tuotteet saa tilattua moninkertaisesti halvemmalla postikuluineen, kuin Suomesta ostamalla. Ei siis muuta kuin ostoksille!

EU:sta voi tilata kaiken ilman tulleja ja veroja. EU:n tavararoiden ja tuotteiden vapaa liikkkuvuus takaa sen, että veroja ja tulleja ei ole missään tuotteissa, eikä tavaroissanr!

Jos mielenkiinto ja ennenkaikkea kokeilunhalu heräsi, niin ulkomaista tarjontaa voi tarkastella seuraavissa Saksalaisissa verkkokaupoissa:” Vaihda kieli englanniksi sivujen oikeassa yläkulmassa olevasta lipusta tai tekstistä tai käytä https://translate.google.com/  ja käännä sivut Suomeksi.

http://www.allyouneedfresh.de  yli 40 euron ostokset ilman postikuluja muuten pk 7.90€

Sivu Suomeksi https://translate.google.fi/translate?sl=de&tl=fi&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.allyouneedfresh.de%2F&edit-text=

käytä https://translate.google.com/  ja käännä alla olevat sivut Suomeksi.

http://www.ostaulkomailta.com/blog/ruokaa-ulkomailta/

Lääkkeiden tilaaminen EU:sta on laillista 300% halvemmalla, kuin Suomessa
https://suomimedia.wordpress.com/2015/06/10/laakkeiden-tilaaminen-eusta-on-laillista-95-halvemmalla-kuin-suomessa/

Kaikki renkaat 2-6 kertaa halvemmalla, kuin Suomesta
https://suomimedia.wordpress.com/2016/09/07/kaikki-renkaat-2-4-kertaa-halvemmalla-kuin-suomessa/

Öljyt ajoneuvoihin.

http://www.vialube.de
http://www.bundf-schmierstoffe.de
http://shop.oil-center.de
http://www.redoil.com

Mainokset

2 Comments

  1. Kiinnostava artikkeli. Tullien kanssa vain pitää olla huolellinen, sillä elintarvikkeissa ja monissa tavaroissa on rajoitteita, eikä isommalla summalla verottomasti pysty tilaamaan. Harmi, ettei blogissa tähän oltu perehdytty – tai ainakaan en huomannut.

    Tykkää

    1. Niin EU:n alueella ei ole tulleja, eikä veroja varsinkaan elintarvikkeissa eikä missään muussakaan tuotteessa. Eli mitään rajoitteita ei ole. Saat tilata niin paljon kuin pystyt tullivapaasti ja verovapaasti.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s