Lue kuinka pankit tekevät kirjaimellisesti rahaa tyhjästä

Kuinka tavalliset liikepankit synnyttävät rahaa tyhjästä??!!Se mitä pankkimaailmassa kutsutaan luottolaajennukseksi, tarkoittaisi reaalimaailmassa törkeää petosta.

http://mvlehti.net/2015/03/09/kuinka-tavalliset-liikepankit-synnyttavat-rahaa-tyhjasta/

Perusta pankki ja rikastu tarvitset vain 10 000 euron alkupääoman ja voit lainata rahaa 1 000 000 euron edestä. Pankki voi sijaita vaikka vain netissä. Pankin perustamiseen tarvitaan lupa ja sen luvan saa mistä tahansa EU maasta, joka on voimassa myös Suomessa. Moni pikavippiyritys on muuttunut pankiksi. Finanssivalvonta yrittää estää Suomessa uusien pankkien syntymistä ja sitä kautta kilpailua. Joten kannattaa hakea pankkitoimilupa, jos sitä ei Suomesta saa niin Virosta tai mistä tahansa EU maasta.
Pikalainayhtiö Ferratum sai pankkitoimiluvan Maltalta
http://www.vippi.ws/ferratum-sai-pankkitoimiluvan-maltalta/

Miten Suomen pankki toimii käytänössä.

Suomen pankki luo ne tietokoneella biteiksi vastaanottajien tilille.

MUTTA…, Suomen pankki perii ne suomalaisilta veronmaksajilta, koska Suomen pankki ei ole veronmaksajien omistama entiteetti, vaan kansainvälisen yksityisen keskuspankkipankkikartellin.

Tuota asiaa ei tajuta. Syöksy jatkuu.

Ja juuri tuossa on Suomen kurjistumisen ydin: yksityinen luo uutta rahaa biteiksi lainanottajien tileille, ei valtio. Yksityinen kontrolloi kierrossa olevaa rahamäärää, inflaatiota ja rahan arvoa.

Jos Suomen Pankki olisi valtion oma instrumentti, se voisi luoda korotonta rahaa valtiolle, joka taas saisi tuota rahaa ulos lainatessaan korkotuloja (tämä taas vähentäisi tarvetta verottaa). Tuota rahaa investoidessaan infrastruktuuriin, valtio voisi kontrolloida rahan arvoa.

Mutta ei. Jokainen Suomessa kierrossa oleva euro on ostettu yksityiseltä korollisena ja se köyhdyttää kansalaisten lisäksi valtiota, joka taas verottaa kansalaisia lisää ja köyhdyttää niitä lisää… tuhoisa ja loppumaton noidankehä.

Olematon ostovoima on valtion tyh…

Mainokset

1 Comment

  1. Suuret kiitokset teille kaikesta. Olette pelastaneet useita pienituloisia ihmisiä monin eri tavoin. Olette paljastaneet kaikkien puolueiden kaikki valheet, olette paljastaneet, että valtamedia palvelee kokoomusta ja salaa, pimittää ja ei kerro totuutta asioista. Olen yksinhuoltaja äiti ja minulla on kolme ihanaa lasta. Toivottavasti mahdollisimman moni järkevä ihminen pistää kaikki teidän linkit ja sivustonne jakoon somessa. Virossa ja ulkomaalaisissa nettikaupoissa ruoka, lastentarvikkeet ja kaikki mitä kuka tahansa tarvitsee moninkertaisesta edullisemmin, kuin Suomesta saa. Tämä linkki säästää kaikilta Suomalaisilta useita tuhansia euroja rahaa vuodessa pistäkää someen jakoon https://suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s