Suomi mamuja täyteen kaikkien puolueiden paitsi perussuomalaisten mielestä

Jokaisen tulisi muistaa kokoomus haluaa 2 miljoonaa maahanmuuttajaa lisää.

http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

Mutta pahempaa on tulossa jos Perussuomi ei ole hallituksessa

EU SUUNNITTELEE TAAKANJAKOA, JOSSA RUOTSIN MASSIIVINEN MAMUTULVA (ei riitä asunnot, koulut, opettajat, terveydenhoito, eivät verorahat enää) SIIRRETÄÄN SUOMEEN HALLINNOLLISELLA MENETTELYLLÄ. Silloin on tärkeää, että Perussuomalaiset istuvat hallituksessa estämässä tämän.

Tohtori Jussi Halla-aho on maahanmuuton asiantuntija ja istuu näiden asioiden kanssa täysipäiväisesti LIBE-valiokunnassa EU-parlamentissa (Civil Liberties, Justice and Home Affairs, European Parliament / Committees), Halla-aho kertoo suunnitellusta taakanjaosta, joka toisi massiivisesti uusia mamuja Suomeen http://www.halla-aho.com/scripta/eu_maahanmuutto_taakanjako.html

SUOMESSA VIIME HETKET VÄLTTÄÄ VIRHEET RUOTSIN MAAHANMUUTOSSA. Presidentti Obama lähetti edustajansa Ruotsiin tutkimaan juutalaisvaistaista liikehdintää, jonka Ruotsi on aiheuttanut muslimisaatiolla tuomalla maahan radikalisoituvia (MIELENKIINTOINEN TILANNE, YLE, JOKA YLEENSÄ KOPIOI LAISKANA RUOTSIN UUTISIA ON VAIENNUT TÄSTÄ TYYSTIN, KOSKA YLE, HESARI JNE. PYRKIVÄT VAIENTAMAAN MAMUTUSKESKUSTELUN SUOMESSA)

Obaman lähettiläs Ira Forsman toteaa, että Ruotsissa juutalaisilla on todellinen vaara tällä hetkellä ja että Ruotsissa esim. muslimikaupungissa Malmössä on juutalaisviha suurtahttp://www.sydsvenskan.se/malmo/judehatet-annu-stort-i-malmo/

Judehatet ännu stort i Malmö. USA-sändebudet mot antisemitism Ira Forman anser att politikerna tydligare måste tala om vem som står för judehatet i Malmö. – Vi måste vara uppriktiga: Det är en liten minoritet inom den muslimska gruppen som attackerar judar. Ira Forman kommer till Malmö i en tid när antisemitismen breder ut sig i Europa. Efter flera terrordåd känner även svenska judar att hotet mot dem blir allt mer påtagligt. Toulouse: en rabbin och tre barn dödas av en islamist. Paris: fyra judar dödas i en kosherbutik. Köpenhamn: En man dödas när en islamistisk terrorist slår till mot en tolvårig flickas bat mitzva-fest. I Malmö handlar det än så länge om ”vardagstrakasserier”: Vandalisering, klottrade hakkors och glåpord: ”Judesvin”.

RUOTSIN TILANNE VÄLTETTÄVISSÄ

Ruotsalainen kansankoti on viime vuosikymmenten aikana ottanut vastaan enemmän maahanmuuttajia kuin yksikään muu Pohjoismaa. Maahanmuuton vaikutusten arviointi on Ruotsissa ollut kuitenkin lähes mahdotonta. Suomen Perusta –ajatuspajan tilaamassa Kansankodin kuolinvuoteella -raportissa arvioidaan monikulttuurisen Ruotsin vaiettuja varjopuolia.

https://www.suomenuutiset.fi/suomella-viime-hetket-valttaa-ruotsin-virheet-maahanmuutossa/ Suomi on maahanmuuton suhteen nyt siinä tilanteessa kuin Ruotsi parikymmentä vuotta sitten. Simon Elon kirjoittamassa Kansankodin kuolinvuoteella – raportissa pohditaan, mitä Ruotsissa on tehty ja mihin ongelmiin liberaali maahanmuuttopolitiikka voi pahimmillaan johtaa. http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2015/03/Kansankodin-kuolinvuoteella-pdf1.pdf

Lue myös Simon Elolta, kuinka Ruotsin hyvinvointiunelma upposi mamutukseenhttps://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisuuden-vaikutukset-lansinaapurissa-kuinka-ruotsi-hautasi-hyvinvoinnin-unelman/ Uuden Ruotsin pääkaupunki. Malmön kaupunki on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki ja usealla mittapuulla esimerkki ruotsalaisen monikulttuurisuuspolitiikan epäonnistumisesta. Sydsvenskanissa toukokuussa 2013 julkaistun tutkimuksen mukaan viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana töitä tekemättömän tai opiskelemattoman väestön määrä on Malmön työikäisen väestön keskuudessa on noussut 13,9:stä yli 24:ään prosenttiin. Joka neljäs malmöläinen ei tee kaupungin silmin katsoen yhtään mitään.

Malmösta on tullut kehitysmaa
Ruotsalaisen kansankodin todellisuus on Malmössa ankea. Antaa kuvien puhua puolestaan.

http://mvlehti.net/2015/03/28/puistattavia-kuvia-maaliskuisesta-malmosta/

Tutkija: Maahanmuutto käy kalliiksi yhteiskunnalle

Tutkija: Maahanmuutto käy kalliiksi yhteiskunnalle

6.07 minuutin dokumentti kertoo kaiken maahanmuutosta

http://www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Ruotsalainen vuodenvaihde sujui monikulttuurisesti. Ainakin Örebrossa, Landskronassa, Växjössä, Tukholmassa, Huddingessa, Malmössä ja Linköpingissä ”nuorisoporukat” ovat kulkeneet joukoittain ampumassa uudenvuoden raketeilla ihmisiä, asuintaloja, kouluja sekä viranomaisia usean päivän ajan.

http://www.patriootti.com/monikulttuurinen-vuodenvaihde-ruotsissa/

Valtamedia vaikenee ja salaa kaikki maahanmuuton ongelmat Suomessa ja kaikki siihen liittyvät ongelmat Ruotsissa.

Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja ulkomaalaisten maahanmuuttajien määrän kasvu lisää rikollisuutta ja raiskausten määrää.

Uskonnolliset syyt estävät somaliyrittäjiä ottamasta korollista lainaa!!
http://mvlehti.net/2015/03/29/uskonnolliset-syyt-estavat-somaliyrittajia-ottamasta-korollista-lainaa/

Somaleilla on valtavasti yhdistyksiä, joiden rahoitus maksetaan yhteiskunnan verovaroista. Siis sinun verorahoistasi. Esimerkiksi 1.3 miljoonaa euroa urheilu toimintaan mikä edistää kotoutumista

Kun haluat tietää kaiken maahanmuuton ongelmista ja haitoista on paras lähde http://mvlehti.net/

Sekä Halla Ahon http://www.halla-aho.com/scripta/

Mainokset

2 Comments

  1. Minä tuomitsen jokaisen kantasuomalaisen RASISTIKSI, joka vastustaa tai ei hyväksy ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Suomessa on tilaa ja kaikki ulkomaalaiset ovat tervetulleita tänne asumaan ja elämään vaikka sosiaaliturvalla. Minä tuomitsen tämän sivuston rasistiseksi! Minä kannatan 2 miljoonan ulkomaalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen edustan SDP:tä ja sen kantaa. Toivon, että jokainen minun kannattajani haukkuu kaikki suvaitsemattomat rasisteiksi! Me taistelemme suvaitsevaisuuden puolesta ja olet joko meidän puolella tai meitä vastaan oleva RASISTI!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s