Näin Sipilän hallitus tuhoaa Suomen

Sipilän hallitus leikkaa ja korottaa veroja jatkuvasti ja samaan aikaan kaikille turvapaikanhakijoille ja pakolaisille menee aina vain enemmän rahaa, koska niiden määrät kasvavat, joka päivä. Sipilän pääministerin kyvyt nähtiin ja niitä ei valitettavasti ole. Suomen huonoin päämisteri, jonka kaikki päätökset päätyivät täydelliseen epäonnistumiseen. Jos Sipilän hallitus olisi yrityksen johdossa heidät olisi irtisanottu ajat sitten. Surkeita ja kyvyttömiä päättäjiä, jotka eivät osaa tehdä edes yhtä hyvää päätöstä. Kaikki Sipilän hallituksen päätökset ovat olleet katastrofeja.

Samalla Sipilän hallitus hukkaa yli 11 miljardia euroa joka vuosi ulkomaalaisten matujen kustannuksiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla.

Sipilän äärioikeisto natsihallituksen kanssa ei pidä neuvotella, eikä sopia mistään. Mikäli on jotain sopinut pitää sopimus rikkoa välittömästi. Kuinka moni kantasuomalainen tulee kuolemaan Sipilän hallituksen leikkausten takia. Sipilän hallitus käyttäytyy, kuin siat pellossa. Sipilän hallitus aiheuttaa kansassa syvää ja kovaa vihaa. Vihaa joka kasvaa kasvamistaan. Puheet ja uhkaukset muuttuvat teoiksi. Sipilän hallitus on niin epäsuosittu, että kaikki hallituspuolueiden edustajat kulkevat turvamiesten tai siviilipukuisten poliisien suojassa. Se miten Sipilän hallitus saadaan kaadettua on yleislakko ja uudet vaalit. Sipilän hallituksella on parhaimmat mahdollisuudet saada hyvin väkivaltainen kansannousu aikaan Suomessa. Kun väkivaltainen kansannousu alkaa luikkivat Sipilän hallituksen edustajat pakoon Suomesta. On muutoksen aika ja se muutos tulee tavalla tai toisella. Ei ikinä enään kokoomusta, keskustaa ja perussuomalaisia hallitukseen. Suomen historian huonoin hallitus. Missä tahansa muussa maassa kyseiset siat olisi hirtetty julkisesti. Juha Sipilän, Petteri Orpon ja Timo Soinin teot on nähty ja ne ovat niin huonoja, ettei kukaan ole koskaan huonompia nähnyt. Ei ikinä enään Sipilää, Orpo ja Soinia hallituksessa.

Työttömien on pakko tehdä töitä ilmaiseksi. Työttömät ovat ilmaisia orjia, joita voi kohdella miten vain. Näin siis persu työministeri Lindström, jonka näytöt on nähty. Huonoin työministeri mitä ikinä on ollut Suomen historiassa. Lindströmiä ei tulla näkemään seuraavassa hallituksessa, eikä persuja tulla näkemään enään koskaan hallituksessa. Persut pettivät täysin kaikessa ja siksi kukaan ei äänestä persuja enään ikinä.

http://mvlehti.net/2016/08/31/pelastaako-lex-lindstrom-persut-syoksykierteesta/

 

Suomi maksaa toimeentulotukea kaikille laittomasti maassaoleskeleville, eikä siinä kaikki laittomasti maassa oleville pitää järjestää ilmainen asunto, jonka kaikki kulut sosiaalitoimisto maksaa.

 Jos Suomeen tulisi vaikka 10 miljoonaa matua ja ne jäisivät laittomasti maahan. Hallituksen idiootit maksavat laittomasti maassa oleville toimeentulotukea kaikille ja ilmainen asunto päälle. Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto, kun sana tästä leviää. Tänne tulee kymmeniä miljoonia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia loisimaan sosiaaliturvalla ja ilmaiseksi asumaan koko elämänsä tekemättä yhtään mitään. Samalla Sipilän hallitukselle tulee kiire kiristää kantasuomalaisilta jatkuvasti verotusta ja leikata jatkuvasti lisää, jotta rahat riittävät matu loisille.

Käytännössä olemme siis siinä tilanteessa, että me veronmaksajat joudumme maksamaan tänne laittomasti jäävien ulkomaalaisten vastikkeettoman toimeentulon ja ilmaisen asumisen – jokainen voi myös miettiä mielessään, että mikä on tällaisten tapausten halu oppia kieli ja sopeutua yhteiskuntaan – samalla kun seuraamme sivusta koulutuksemme, terveyspalvelujemme sekä koko suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan alasajoa. Jatkuvia leikkauksia ja veronkorotuksia.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14451798/toimeentulotukea-laittomasti-maassaoleskeleville

http://mvlehti.net/2016/08/31/aaltonen-turvapaikanhakuprosessilla-voi-pyyhkia-peretta/

http://mahjong.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222096-suomesta-on-tullut-koko-maailman-sosiaalitoimisto

Suomi valitettavasti on koko maailman sosiaalitoimisto. Sipilän hallitus hyvänä esimerkkinä. Se mitä Suomessa tapahtuu on täysin kylmästi suunniteltu ja laskelmoitu tarkasti. Se on suunniteltu tarkasti päättäjien toimesta, eivät he ole niin tyhmiä etteivätkö tietäisi seurauksia. Samalla lailla, kuin natsit laittoivat uuniin keskitysleireillä olevia. Laittaa Suomen hallitus kantasuomalaisia uuniin. Kaikki tietävät miten natseille kävi sama odottaa hallitusta. Kaikki on suunniteltu eliitin toimesta, että näin tehdään ja Soros on mukana ja samoin kaikki Suomen päättäjät.

Tässä tuore todiste matujen aikeista, Suomen vankilan WCn seinään kirjoitettuna, ei jätä arvailuille sijaa:
”Tämä viesti on kaikille suomalaisille sioille. Olemme tulleet maahanne yhdestä syystä: tappamaan kaikki teidät. Tulemme tekemään elämäsi raunioiksi. Joitakin nälkäisiä leijonia saapuu ja he eivät pelkää kuolemaa. He tappavat jokaisen teistä. Kalifaatin valtio. Islamilainen valtio. Minä vannon että me olemme juuri aloittaneet eikä ole ketään, joka voi piiloutua meiltä”.

Ei mikään ihme että valtion budjetti on täysin romuna ja budjetti-vaje sekä velkaantuminen sen kuin kasvaa, etenkin juuri ”mystisesti” sosiaalipuolelta ja suomalaisille annetaan tekosyinä vaikka mitä selitystä.

– Sekin on faktaa että 25 vuotta on kaikille Matu-taustaisille jaettu rahaa sosiaalitoimistosta avokätisemmin kuin suomalaisille ja ilman mitään pidikkeitä.

– Nyt kun Supo (Vai KRP?) ilmoitti että 2500+ TP-hakijaa on painunut ”maan alle” niin ei kannata enää ihmetellä millä nämä ihmiset elävät Suomessa?

Suomi on ajamassa taloudellisesti täysillä päin seinää ja se selvästi tehdään tahallaan monella eri tavalla samaan aikaan jotta koko hyvinvointivaltio voidaan purkaa ja maa saadaan totaaliseen IMF:n, Maailman Pankin ja EU:n kontrolliin.

– ”Multicuti” ja väestönsiirrot ovat vain ja ainoastaan yksi näistä tavoista joilla maata yritetään murentaa, rikkoa, velkaannuttaa, ryöstää ja tahallaan vahingoittaa.

– Sen jälkeen täällä käy kaikki sama kuin Kreikassa, eli kaikki yksityistetään, aivan kaikki ja samaan aikaan suomalaisten elinehdot tuhotaan täysin, eläkkeet leikataan, sosiaaliturvaa ei enää anneta ollenkaan suomalaisille puhumattakaan työttömyysturvasta tai vastaavasta.

Sitten kansainvälisessä mediassa syyllistetään Suomen kansaa ”Tuhlaamisesta” ja ”Laiskuudesta” ja tämäkin prosessi on jo alkanut kun tutkailee vaikkapa OECD:n raporttia joka nyt pyörii jo mediassa miten ”Suomessa on helppoa olla työtön ja KIELTÄYTYÄ työn tekemisestä” vaikka totuus on todellisuudessa täysin päinvastainen?

Tämä tehdään koko temppu täysin sisäpiirin temppuna ja tästä maasta tulee täysin kehitysmaa sen jälkeen, siis totaalinen sellainen.

– Kun Suomi on totaalisesti konkurssissa ja ulkoisten voimien johdon alaisuudessa täysin, niin täällä käy sama kuin Kreikassakin on käynyt paitsi paljon kovempaa vauhtia, osin kiitos suomalaisten hyvän kielitaidon.

– Hyvän kielitaidon johdosta täältä lähtee erittäin nopeasti jokainen joka omaa edes jotain koulutusta ulkomaille, ihan vaikka Viroonkin rakennustyömaille töihin mikäli Suomessa ei enää ole minkäänlaista sosiaaliturvaa. Samalla tavalla kävi kreikkalaisille mutta ainoa asia mikä kreikkalaisten maastamuuttoa on hillinnyt on ollut kreikkalaisten huono kielipää.

– Jokainen joka kykenee ja pystyy tulee lähtemään massiivisena aaltona tästä maasta viimeisillä varoillaan, kuviteltu omaisuuksien arvokin haihtuu sitten yhdessä yhteiskunnan luhistuessa.

Taakse jää mellakoimaan ja remuamaan äärivasemmistolaiset ja Matut jotka jäävät myös ilman rahojaan.

Perässä lähtee pienet ja keskisuuret yritykset kun verotusta tahallaan vielä kiristetään näiden osalta yksinkertaisesti mahdottomaksi suurten yritysten saadessa kaikki mahdolliset vapaudet ja nollaverot osana ”kehitys-suunnitelmaa” joka vain ja ainoastaan johtaa siihen että suuryritykset ja muutama suuri sijoittaja tekee koko Suomesta itselleen siirtomaan ostaessaan pilkkahintaan aivan kaiken tästä maasta itselleen.

Näin tässä tulee käymään ja tämä tehdään täysin tahallaan osin myös ”hyödyllisiä idiootteja” hyväksikäyttäen kuten juuri nämä anarkistit ja muut tohelot jotka tätäkin massiivista ”Multicutia” ovat kannattaneet.

Kaikki tulee katoamaan, eläkkeet jotka on pakko-säästettyinä valtion puolesta, opiskelumahdollisuudet, terveydenhuollot siis aivan kaikki tulee katoamaan savuna ilmaan ja hyvin nopeasti.

– Itsemurhat, nälkä ja etenkin eläkelläisten kuolemat tulevat lähtemään aivan käsistä aivan kuten Kreikassakin on käynyt.

Moni joka on elellyt vaikka useamman lapsen YH-äitinä joutuu hirvittävään tilanteeseen kun lapsilisiä ei enää saa, sosiaalitukea ei enää ole, terveydenhuoltoa ei enää ole ja lapset huutaa ruokaa?

Kreikassakin moni joutui yksinkertaisesti hylkäämään lapsensa kirkkojen ja luostareiden käsiin. Kreikkakin oli hyvinvointivaltio.

Itselläni sääliksi käy vammaisia ja invalideja joilla ei ole vauraita tai sukulaisia jotka kykenisivät/ haluaisivat näistä huolehtia, he nimittäin ovat aivan totaalisessa kusessa.

Rikollisuus tässä maassa tulee räjähtämään täysin käsiin sen jälkeen nopeasti, kaikki mistä saa edes muutamankin euron netottua varastetaan ja myydään eteenpäin pilkka-hintaan jotta itse saa elää taas päivän tai pari eteenpäin, ehkä saa sen lentolipun/ laivalipun maksettua jotta pääseen tosiaan sinne rakennustyömaille Puolaan asumaan rakennustyömaan kupeessa teltassa?

– Kodittomuus tulee olemaan massiivista kun asumistukia ei enää makseta ja moni perhe joutuu muuttamaan pakon edessä saman pienenkin katon alle väkisin. Yhdessä asunnossa voi pian asua jopa useampi perhe samaan aikaan.

– Kun valtion virkakoneistoa vihoviimein leikataan aivan käsittämättömän radikaalilla tavalla niin työttömyys tulee huitelemaan jossain Bosnian tasolla 50+%:ssa, varsinkin kun Suomen julkinen talous ja virkahimmeli on niin hirvittävän kokoinen, loppujen palkat leikataan aivan minimiin.

Näin tulee tapahtumaan ja se päivä lähestyy joka ainoa hetki, tämä selvästi tehdään täysin tahallaan Suomelle.

Mainokset

2 Comments

  1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo faktat saavat Keskustan ja Sipilän näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen.

    -Sanna Keskusta

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s