Hoitoon hakeutuminen ulkomaille

Virossa, Espanjassa, Portugalissa terveydenhoito maksaa -85% vähemmän, kuin Suomessa. Siksi kannattaa hoitaa itsensä Virossa ja ostaa sieltä kaikki mahdollinen -85% edullisemmin, kuin Suomesta. Miksi ostaisit vaikkapa silmälasit Suomesta, kun Virosta saat -85% edullisemmin. Miksi et hoitaisi vaikkapa hampaita -85% edullisemmin Virossa. Miksi et hoitaisi itseäsi kaikessa Virossa ja ostaisit kaiken Virosta -85% edullisimmin. Elintarvikkeet, tupakka, alkoholi, polttoaineet, autonkorjaukset, autonhuollot, autonvarasosat….

Voit vapaasti hakeutua käyttämään terveyspalveluja ulkomaille. Voit hakeutua käyttämään sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon palveluja ja saamaan hoitoa myös pitkäaikaissairauteen. Sinun ei tarvitse ilmoittaa asiasta etukäteen Kelaan tai muille viranomaisille. Kela korvaa toisessa EU- ja Eta-maassa ja Sveitsissä annettua hoitoa jälkikäteen.

https://www.hoitopaikanvalinta.fi/terveyspalvelut-ulkomailla/hoitoon-hakeutuminen-ulkomaille/

Hammashoitoon Unkariin, syöpähoitoon Intiaan – ota huomioon nämä asiat

http://www.taloussanomat.fi/raha/2016/09/03/hammashoitoon-unkariin-syopahoitoon-intiaan-ota-huomioon-nama-asiat/20169125/139

Mainokset

1 Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s