Sauli Niinistön vaietut salaisuudet

Sauli Niinistö kannattaa natoa, eu:ta, euroa, liittovaltiota ja Suomen islamisaatiota
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/12/nato-kansanaanestys-tulossa.html

Sauli Niinistön mielestä raiskaus avioliitossa ei pitäisi olla virallisen syytteen alainen rikos
https://mvlehti.net/2017/10/20/sauli-niiniston-mielesta-raiskaus-avioliitossa-ei-pitaisi-olla-virallisen-syytteen-alainen-rikos/

Presidentti Sauli Niinistö kannattaa avoimesti suurmoskeijan rakentamista ja Suomen islamisaatiota.
https://mvlehti.net/2017/12/09/presidentti-niinisto-ymmartaisi-arabirahalla-rakennetun-suurmoskeijan/

Suomi vietiin euroalueeseen perustuslakia rikkoen Sauli Niinistön johdolla
https://mvlehti.net/2017/12/15/video-suomi-vietiin-euroalueeseen-perustuslakia-rikkoen-sauli-niiniston-johdolla/

Onko Sauli Niinistö syyllistynyt valtiopetokseen?
https://mvlehti.net/2017/12/16/onko-sauli-niinisto-syyllistynyt-valtiopetokseen-video/

Onko Sauli Niinistö sittenkin punakaartilainen?
Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden ”suojelu” eli piilottelu viranomaisilta on hyväksyttävää Sauli Niinistön mukaan.
https://mvlehti.net/2017/12/14/onko-sauli-niinisto-sittenkin-punakaartilainen/

Presidentti Sauli Niinistö hyväksyy laittomasti maassa oleskelevien piilottelun – ”Ihmisten suojelu ei ole lain vastaista”
https://www.suomenuutiset.fi/presidentti-sauli-niinisto-hyvaksyy-laittomasti-maassa-oleskelevien-piilottelun-ihmisten-suojelu-lain-vastaista/

Sauli Niinistön korruptio.
https://vastavalkea.fi/2017/12/04/korruptiovapaa-pieni-maa-propaganda-ja-indoktrinaatio-paradoksi-osa-1/

https://vastavalkea.fi/2017/11/11/valtiojohdon-valtasuhteet-vinksin-vonksin-ulkopolitiikassa/

Presidentti Sauli Niinistön karu viesti itsemurhan tehneiden yrittäjien omaisille!
https://mvlehti.net/2017/11/29/presidentti-niiniston-viesti-itsemurhan-tehneiden-yrittajien-omaisille/

Onko Sauli Niinistö juristi?                                                                                                      ”Vuoden 2018 vaaleissa meillä voi olla ehdokkaana valejuristi.”
https://mvlehti.net/2017/12/01/onko-sauli-niinisto-juristi/

Sauli Niinistö piilottelee suurta puhallusta ennen presidentinvaaleja
Sauli Niinistön haluttomuus osallistua vaalipaneeleihin on suuren puhalluksen piilottelua. Niinistö ei tahdo joutua ikävien kysymysten eteen.
http://mvlehti.net/2017/07/13/sauli-niinisto-piilottelee-suurta-puhallusta/

Puolus­tus­voimat harjoittaa laitonta tiedus­te­lu­toi­min­taa? – Kärnä vaatii presidentti Niinistöä vastuuseen
https://mvlehti.net/2017/12/17/puolus%C2%ADtus%C2%ADvoimat-harjoittaa-laitonta-tiedus%C2%ADte%C2%ADlu%C2%ADtoi%C2%ADmin%C2%ADtaa-karna-vaatii-presidentti-niinistoa-vastuuseen/

Sauli Niinistön ritarikunnalla natsi-tausta
Onko EVM:n kautta jaeltu suomalaisten rahoja Saksalaisille pankeille?
http://mvlehti.net/2016/06/19/sauli-niiniston-ritarikunnalla-natsi-tausta/

Puolustusministeriön tutkimusraportti: Sauli Niinistö vie Suomea Naton ja USA:n yhteyteen
http://mvlehti.net/2017/05/11/puolustusministerion-tutkimusraportti-sauli-niinisto-vie-suomea-naton-ja-usan-yhteyteen/

Sauli Niinistö – tässä muistutus kansan harhauttamisesta
Varatuomari Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994 kirjoittaa Seppo Hauta-aho blogissaan.
http://mvlehti.net/2015/10/19/sauli-niinisto-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta/

Sauli Niinistö – tässä muistutus kansan harhauttamisesta
http://mvlehti.net/2016/04/08/sauli-niinisto-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta-2/

Sauli Niinistön meriitit talousrikoksia aviorikosta ja maanpetosta
http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=38791.0

Sauli Niinistö valehtelee alla olevalla videolla

Sauli Niinistön korruptio taustat video

 

Kuinka moni sulattaa sen että presidentin tehtävää hoitava henkilö niinkin pienessä maassa kuin Suomi osoittautuukin seksuaalisesti kieroutuneeksi ja tunnevammaiseksi ikämieheksi jonka taustoilta löytyy runsaasti mätää.

Sauli Väinämö Niinistön vaiettu salaisuus

Suomen kansaa erehdytettiin äänestämään presidentiksi mies joka on osoittautunut täydellisesti vääräksi valinnaksi presidentin tehtävään.

Kun ihmiset katselevat ympärilleen, aika moni ihmettelee mitä tälle maalle on tapahtunut. Moni ei oikein ymmärrä, että tälle maalle on tapahtunut juuri se paha mitä Sauli Niinistö on halunnutkin tapahtuvaksi.

Mistähän johtuu, että nimenomaan Sauli Niinistön presidenttikaudella maahanmuutto ja rikollisuus ovat huomattavasti lisääntyneet? Miettikääs sitä.

Vanha sananlasku sanoo että jokaisella meistä on synkkiä salaisuuksia jotka viedä mukanaan hautaan.

Tässä seuraavassa paljastetaan mitä mätää istuvan presidentin taustoista löytyy, Sauli Niinistön suhteet naisiin ovat olleet nimittäin enemmän tai vähemmän kieroutuneita.

Ensimmäisessa avioliitossaan Niinistö piti vaimoaan tarpeettomassa henkisessä paineessa, seurauksena vaimo teki itsemurhan. Siis Marja-Leena Niinistön  ”onnettomuus” : Suora valaistu tieosuus Hiidenveden kohdalla, ajoneuvo kunnossa, ei havaintoja nautinto-aineista, ei havaintoja väsymyksestä….

Tapahtunut on tulkittu kaikkien todisteiden valossa itsemurhaksi.

Tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina tämä Marja-Leena oli itkusta tuherrellen vuodattanut muutaman uskotun henkilön luona käydessään sitä että hän ei voi enää elää kun hänelle oli paljastunut Saulin seksisuhde silloin vielä alaikäiseen Jenni Haukioon.

Sauli Niinistö käytti sikamaisesti hyväksi Marja-Leenan kuolemaa poliittisen agendansa luomiseksi ja keräämällä säälipisteitä nyyhkytarinalla. Todellisuudessa Sauli Niinistö provosoi vaimonsa viimeiseen ratkaisuun.

Kirkon viranomaisten viralliset asiakirjat todistavat nykyisen vaimonsa Jenni Haukion ja Sauli Niinistön erään sukulaissuhteen jopa ennen heidän vihkimistä, viranomaisten toimittamien asiakirjojen kertomana Jenni Haukiole kastoi nimen toisin sanoen olivat kummeina seuraavat henkilöt: ne ovat Sauli Väinämö Niinistö ja Marja-Leena Niinistö.

Viranomaisten todistelujen lisäksi myös muut paikalla olleet todistavat saman.

Tämä todistaa tämänkin virallisen ja tässä tapauksessa karmaisevan totuuden siis sen että Sauli Niinistö ja Jenni Haukio olivat virallisesti sukulaisia jo ennen kuin pappi vihki heidät avioliittoon.

Todistelu paljastaa että Sauli ja Marja-Leena hoitivat myös pikku Jenniä kun tämä oli vauva, asiaan tarkemmin huomionsa kiinnittäiden kertomana Marja-Leenan salaisuudeksi jäi hänen varmasti näkemänsä ja kokemansa tieto Saulin fetissi, eli häiritsevä mielenkiinto vaihtaa juuri Jennin vaippoja. Se oli kuulemma kyläilyn tärkein tehtävä kun Sauli ja Marja-Leena kävivät tapaamassa Haukioita.

Marja-Leena Niinistö menehtyi tammikuussa 1995, Jenni Haukiosta tuli täysi-ikäinen vasta saman vuoden huhtikuussa. Kuinka kauan Sauli Niinistö ehti harjoittaa seksiä alaikäisen sukulaistyttönsä on varsin mielenkiintoista, kertovat myös että Sauli Niinistön ja Marja-Leenan viimeistä tapaamista sävytti varsinainen farssi, järeä perheriita. Nimittäin Sauli oli lähtenyt onnettomuuspäivän aamuna töihinsä ovet paukkuen, vaatiko Marja-Leena jälleen selitystä Sauli Niinistön likaisista sekstailuista alaikäisen sukulaistyttönsä kanssa sen luoja tietää.

Vaimon kuoleman jälkeen tuli upea missi, Niinistö sikaili aikansa korkeilla arvoillaan ja naisen alapäätä koskevilla mauttomilla vitseillä ja jäi taas yksin

Missin jälkeen Sauli Niinistö takertui omaan sukulaiseensa, kummityttöönsä siis tähän Jenni Haukioon jonka korkkasi jo tämän ollessa vielä alaikäinen. Tänään Jenni Haukio ei henkisen vajautensa takia kykene ymmärtämään todellista pelkän kulissin- ja esiliinan asemaansa Sauli Niinistön rinnalla. Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta Niinistön ja Haukion välillä ei ole kysymys.

Miten Niinistö reagoi elämänsä tärkeimmän ihmisen oman äidin menehtymiseen? ihmisen jolta on saanut suurimman lahjan elämän. Niinistö suri äitinsä menehtymistä korkkaamalla konjakit saatanan virnistys naamassa ja tuulettamalla koreasti tanssilattialla, suru-ajasta ei tietoakaan.

Varmaan tauolla varmaan vielä mietti että missähän sen vanhan pierun testamentti on että saadaan booliin vielä jäitä.

Ja vanhaa miestä huorinteko viehätti taas. Yhdessä Harkimon kanssa Niinistö kävi alkuvuodesta naisissa Dubaissa, pikku Jenni mökötti luonnollisesti Suomessa.

Syyskuussa 2016 puolestaan keimaili nuoren teininäyttelijättären käsikynkässä, Jenni taas yksin kotonaan mököttämässä.

Pieni Jenni Haukio, ei siis vieläkään ymmärrä mikä hänen todellinen roolinsa vanhan kevytkenkäisen miehen rinnalla on. Se on aivan jotain muuta kuin siveellinen, kristilliset arvot täyttävä terve avioliitto.

Elämän dramatiikkaa, totuus koskee mutta onneksi on aspiriinia jos pää alkaa haljeta.

Kirjoittanut: Timo Virtanen

Lähteet:

http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/

http://niinisto-sauli.strikingly.com/

http://haukio-niinisto.blogspot.fi/

https://lintukotoblog.wordpress.com/2017/02/25/sauli-niinisto

http://haukionjenni.blogspot.fi/2016/09/sauli-niiniston-kieroutuneet-suhteet.html

http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/12/10-syyta-olla-aanestamatta-sauli.html

https://www.facebook.com/todellisuus

http://www.facebook.com/lumevaimo

http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=38791.0

http://magneettimedia.com/?s=sauli+niinist%C3%B6

https://mvlehti.net/?s=sauli+niinist%C3%B6

Mainokset

14 Comments

 1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Kokoomuksen ja Niinistön näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Kokoomuksesta ja Sauli Niinistöstä. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuuri estää suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille.

  -Anne Kokoomus

  Tykkää

 2. Anne kokoomuksesta näyttää olevan täysin ulalla. Kyseistä informaatiota saa julkaista aivan vapaasti Suomen rajojen ulkopuolelta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa sananvapauden suhteen on täysin eri eli vapaammat pelisäännöt kuin Suomessa. Anne kokoomuksesta on kohta käräjillä sananvapauden estämisestä jos aukoo siellä vielä enempi päätään.

  Ja tuo kaikki edellä mainittu on sitäpaitsi aivan totta. Kiitokset Suomimedialle

  Tykkää

 3. Kokoomus on täysin ryöstöpuolue. Annelle ihan oikein saada näpäytys

  Löysin Annelle tuon sivun alkuperäisen formaatin, siinä myös vähän ajankohtaistakin joten ota tästä ja imeskele.

  lähde: sosiaalinen media osoite: http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/

  Tammikuussa 2017 avautuu sivusto missä on lueteltu seikkaperäisesti kaikki Sauli Niinistön rikokset, ne ovat jo ennestään yleisessä tiedossa joten niiden julkaiseminen on laillistettua ja oikeutettua. Kolminkertainen valtionpetosmies ei sääliä ansaitse, sääli on sitä paitsi sairautta.

  Tykkää

 4. Kuka käski äänestää presidentiksi B-luokan salolaista kylälakimiestä joka pelkästään vahingoittaa presidentin instituutiota?

  aiheesta lisää sosiaalisesta mediasta http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/12/10-syyta-olla-aanestamatta-sauli.html

  Sauli Niinistön ja Jenni Haukion avioliitto on Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto aiheesta lisää sosiaalisesta mediasta
  http://haukionjenni.blogspot.fi/2016/09/sauli-niinisto-ja-jenni-haukio-suomen.html

  Sauli Niinistön ainoat realistiset meriitit on insesti,maanpetos,aviorikokset ja talousrikokset
  aiheesta lisää sosiaalisesta mediasta tässä osoite http://haukionjenni.blogspot.fi/

  ”Sauli Niinistö maksaa lehdet kirjoittamaan itsestään samettisia kehuja ja ylistyksiä, vailla realistista konkreettisuutta. Niinistön ja Haukion täysin perusteettomat, täysin aiheettomat kehumiset ja ylistykset tv:ssä ja lehdissä ovatkin kääntyneet heitä vastaan, sillä yleisö ei ole enää verkkomedian maailmassa paperisen valemainoksen vietäviä vaan osaavat internetin aikakautena käyttää myös omia aivoja. Näin on käynyt Niinistönkin suhteen , kansalla on tänä päivänä verkkomedian ajankautena jo järki ja vain ymmärtämätön tai täydellisen tyhmä äänestäisi tai kannattaisi Niinistöä enää. Ei edes säälistä sillä säälihän on sairautta. Sadat tuhannet katuvat että äänestivät Sauli Niinistöä 2012.

  Tässä näette esimerkkejä miten laajassa skaalassa Niinistö ja Haukio huijaavat lehdissä ja televisiossa katso tästä sosiaalisesta mediasta http://haukio-niinisto.blogspot.fi/

  ”Sauli Niinistön meriitit elämässä ja presidenttinä ovat tässä: insestiä talousrikoksia aviorikosta ja maanpetosta”

  Kuka käski äänestää presidentiksi tätä miestä, ei olisi ollut mikään pakko! Sauli Niinistö ei ole saanut presidenttinä mitään konkreettista Suomelle, hän on pelkkä tyhjäntoimittaja joka joutaa jo syrjään presidentin tehtävistä.

  ”Kuka olisikaan ihan oikeasti halunnut presidentiksi seksuaalisesti kieroutunutta vanhaa miestä joka saa orgasmeja vauvojen vaipoista tai fiiliksiä haureudesta alaikäisen sukulaistyttönsä kanssa.

  Myötävaikuttaen lisäksi ilkeydellä lastensa äidin kuolemaa ja käyttäen hyväksi siitä saamaansa ”nyyhkytarinaa” akkojen lehdissä pönkittämään poliittista agendaansa.

  Sellainen mies on impulsiivinen ja epävakaa Sauli Väinämö Niinistö joka vaihtaa kantojaan ja päätöksiään sitä mukaa kuin kalsareitaan kaksi kertaa päivässä.”

  Lue aiheesta lisää sosiaalisesta mediasta tässä osoite

  http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/

  Niinistöstä paistaa läpi epävakaat ihmissuhdetaidot, puutteelliset neuvottelu- ja sovittelutaidot toisin sanoen kyvyttömyys tulla toimeen ihmisten kanssa neutraalina.

  Osa syynä ehkä myös Niinistön narsismi.

  Erittäin haitallinen piirre presidentille jonka velvollisuus olisi ylläpitää Suomen diplomatiaa ulkovaltoihin. Sellaisissa Niinistö onkin epäonnistunut täydellisesti.

  kaikki Niinistön suhteet naisiin ovat olleet lisäksi enemmän tai vähemmän kieroutuneita:
  1. Ensimmäisessa avioliitossaan Niinistö piti vaimoaan tarpeettomassa henkisessä paineessa, seurauksena vaimo teki itsemurhan.
  2. Vaimon kuoleman jälkeen tuli upea missi, Niinistö sikaili aikansa korkeilla arvoillaan ja naisen alapäätä koskevilla mauttomilla vitseillä ja jäi taas yksin
  3. Missin jälkeen Niinistö takertui omaan sukulaiseensa, kummityttöönsä joka ei henkisen vajautensa takia kykene ymmärtämään todellista pelkän kulissin- ja esiliinan asemaansa Niinistön rinnalla. Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta Niinistön ja Haukion välillä ei ole kysymys.

  ”Sauli Niinistö on niin yksinkertainen että luulee olevansa nero kun kikkailee politiikassa kuin pikkunäppärä juristi. Sauli Niinistö ei osannut esitellä edes Kultarannassakaan Suomen poliittista selontekoa. Hän ei osannut poimia siitä logiikkaa eikä keskeisiä pointtejakaan vaan lausui jotain epäselvää, missä ei ollut järjen hiventäkään. Sekavalla esityksellä hän yritti pestä omia käsiään ja paeta vastuutaan siitä eikä se kehdannut esitellä uhopaperia Ruotsille. Kuin paraskin kesäteatterilainen Ruissalon kesäteatterissa”
  Ei ole vaikea nähdä jo nyt, että Sauli Niinistön sota- ja puolustushommissa käy kuten Suomi-eurossa, Jalkapalloliitossa sotkuissa, Eduskunnan remonttisotkuissa, vaalirahoitussotkuissa, kaikki lysähtää ja muut joutuvat paikkaajiksi, korjaajiksi ja maksajiksi”

  Sauli Väinämö Niinistö presidenttinä on yhtäepäuskottava asia kuin se että kuurosokea poliisi voisi toimia liikenteenvalvojana.
  Sauli Niinistön ÄO on muuten tutkittu ja se on pitkälti alla suomalaisen keskiarvon, noin 75. Lukion päästötodistuksessa Niinistön keskiarvokin oli puolestaan niinkin heikko kuin 6,5. Yhä useampi ihmetteleekin koko kansan puolesta miten noin tyhmä ihminen yleensäkään voi toimia presidenttinä?
  Yksinkertaista Sauli Niinistöä käyttää hyväksi jokainen riittävän paatunut ja härski huiputtaja. Katso tästä miten mielenvikainen Pukinmäkeläinen kotiäiti vedätti Niinistöä kuusi nolla. Niinistö naiivi lapsivaimo Haukio oli vaikuttamassa Niinistön mokaan tässäkin asiassa ja teki Niinistöstä 100% tyhmemmän kuin vielä on: artikkeli täältä
  http://mvlehti.net/2016/03/23/kuinka-valtterin-aiti-salla-saarinen-kusetti-suomalaisia-edellisen-kerran-katso/

  Suomalainen ole järkevä ja älä äänestä enää Sauli Niinistöä jos hän asettuu ehdolle vielä 2018. Mieti sitä totuutta että hän on presidentiksi jo liian vanha, Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti, jääräpäisyys, hän ei opi asioita eikä siksi ymmärrä mitä työtä hänen pitäisi presidenttinä tehdä.Hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä.

  Tykkää

 5. Sauli Niinistö toimii Suomen presidenttinä vielä vuoden 2018 alkuun saakka. Ainakin tämä vuosi on suomalaisten odotettava, että Suomen valtiojohto kykenisi uudistumaan muuttuneen kansainvälisen tilanteen tarpeisiin. Ylen Ykkösaamussa 14.1.2017 esiintyi joustamaton Niinistö.

  Sauli Niinistö ei uudistu
  Sauli Niinistön mukaan Suomi kuuluu ”hyvään sarjaan”. Haastattelussa kävi ilmi, että Sauli Niinistön Suomi ei kuitenkaan kykene rakentamaan parhaita suhteita naapurivaltionsa Venäjän kanssa samanaikaisesti, kun yhä lisääntyvässä määrin kansainväliset poliittiset johtajat etsivät rakentavaa eteenpäinmenoa.

  Suomalainen ole järkevä älä äänestä enää tätä vanhaa miestä. Niinistön mainos saattaa maistua makealta mutta rikkoo koko Suomen. Tämä mies ei ole sopiva henkilö presidentiksi.

  Vaikka hän maksaa lehdille ja televisiolle itsensä yltiöpäisestä ylistämisestä, tekaistuista valheista muka että hän nauttisi huippusuosiota ja olisi hyvä, totuushan on toinen.

  Totuus on se että hän ei nauti huippusuosiosta vaan hänen kannatuksensa on presidenttien historian heikoimpia, hän ei myös ole hyvä jokainen on sen nyt viiden vuoden iakana nähnyt, sen että Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti, jääräpäisyys, hän ei opi asioita eikä siksi ymmärrä mitä työtä hänen pitäisi presidenttinä tehdä. Hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä.

  Sadat tuhannet katuvat tänään että äänestivät Niinistöä, ja vain tyhmä äänestäisi häntä enää uudestaan.

  Luettavaksi sopivaa täältä http://niinisto-sauli.strikingly.com

  Tykkää

 6. Marja-Leena Niinistön onnettomuus oli selkeä itsemurha. Marja-Leenan tietoisuuteen oli tullut Niinistön röyhkeä insesti silloin vielä alaikäiseen kummityttö Jenni Haukioon. Käytännössä Marja-Leenan ja Sauli Niinistön avioliitto oli jo tuohon aikaan kuollut. Ihan varmasti Niinistö pökki kaikkea liikkuvaa siihen aikaan muitakin kuin alaikäisen kummityttönsä impeä.

  Mutta tähän päivään. Niinistön mainostoimisto on panikoitunut koska totuus Niinistön soveltumattomuus presidentiksi puskee bitteinä ovista ja ikkunoita.

  Juuri tämän takia Niinistön mainostaminen lehdissä ja televisiossa on kiihtynyt. Niinistö maksaa vääristämänsä gallubit,tutkimukset ja äänestykset näyttämään että hän olisi muka ”huippusuosittu” ja että jopa 80 prosenttia haluaisi hänen jatkavan. Niin ja lehmätkin lentää.

  Mikä on totuus? se on se että Niinistö on jo väsynyt vanha mies ja hän on todistanut itsekin soveltumattomuutensa presidentiksi nyt viimeisen viiden vuoden aikana.

  Sadat tuhannet katuvat tänään että menivät Niinistön vilppiin 2012 ja äänestivät häntä.

  Niinistö myi itsensä petoksella Suomen kansalle. Kaikkea pystytään myymään mutta vain kerran.

  Niinistön osalta markkinat meni jaa aika presidenttinä on konkreettisesti ohi joten älkää nyt helkkarissa äänestäkö häntä enää uudestaan jos hän asettuu vielä ehdolle 2018

  Lue faktoja wordpressiltä tässä osoite https://lintukotoblog.wordpress.com/2017/02/25/sauli-niinisto

  Tykkää

 7. Sauli Niinistö kyseenalaistaa Kokoomuksenkin uskottavuuden

  Sauli Niinistö suosii rikollisuutta näyttö tässä

  http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002877194.html

  http://mvlehti.net/2015/12/30/niinisto-armahti-tana-vuonna-nelja-torkeista-huumerikoksista-tuomittua

  Sauli Niinistön järjettömyydellä ei ole rajoja, katsokaa jo ukon ulkonäköä konna mikä konna

  http://blogit.mvlehti.net/einopillu/2017/03/31/sauli-niinisto-elakkeelle

  Sadat tuhannet katuvat tänään että äänestivät Niinistöä 2012 Kansa karsasti Haaviston seksuaalista poikkeavuutta, Pekka Haavisto oli kuitenkin rehellinen päinvastoin kuin Niinistö joka on ainoastaan salannut perverssionsa ja sen että on henkisesti rajoittunut seksuaaliselta elämältään kieroutunut vanha ”Jammu setä” sukulaistyttönsä makaaja.

  Ajatelkaa sitä häpeän mittaa jos Niinistö valittaisiin uudestaan ja miten ulkomaat nauraisivat naamat punaisina sille että vieläkö sen Suomen presidenttinä istuu se vanhus joka on henkisestikin niin rajoitteinen että valevaimonkin virkaa hänelle täytyy toimittaa oma puolta nuorempi kummityttönsä.

  Pelastakaa Suomi tältä tulevaisuuden häpeältä, yksinkertaisesti ÄLKÄÄ ÄÄNESTÄKÖ ENÄÄ SAULI NIINISTÖÄ jos hän asettuu ahneuksissaan ehdolle 2018 vaaleihin. ”Sauli Niinistö on vain salolainen kokoomuksen takarivistöstä julkisuuteen revitty pikkupoliitikko.

  Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti, jääräpäisyys, hän ei opi asioita eikä siksi ymmärrä mitä työtä hänen pitäisi presidenttinä tehdä.Hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä. Sauli Väinämö Niinistö presidenttinä on yhtäepäuskottava asia kuin se että kuurosokea poliisi voisi toimia liikenteenvalvojana.

  Sauli Niinistön ÄO on muuten tutkittu ja se on pitkälti alla suomalaisen keskiarvon, noin 75. Lukion päästötodistuksessa Niinistön keskiarvokin oli puolestaan niinkin heikko kuin 6,5. Yhä useampi ihmetteleekin koko kansan puolesta miten noin tyhmä ihminen yleensäkään voi toimia presidenttinä?

  Tykkää

 8. On kyllä aikoihin eletty. Suomalaiset ovat tunnetusti niin sinisilmäinen kansa. mutta tämä on jo liikaa. voi että kun kiehuu päässä.

  Tykkää

 9. Nyt kun vaalit lähestyy on tärkeää sensuroida ja estää kaikki paljastukset, jotta äänestäjät eivät saisi tietää totuutta Sauli Niinistöstä. Me kokoomuksessa tulemme käyttämään kaikki keinot paljastusten estämiseen ja niitä somessa levittävien hiljentämiseen yhdessä valtamedian kanssa. Totuuden paljastumisen estäminen on meidän tärkein tehtävä.
  -Anne kokoomus

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s