Älä äänestä enää Sauli Niinistöä

Kirkon viranomaisten viralliset asiakirjat todistavat nykyisen vaimonsa Jenni Haukion ja Sauli Niinistön erään sukulaissuhteen jopa ennen heidän vihkimistä, viranomaisten toimittamien asiakirjojen kertomana Jenni Haukiole kastoi nimen toisin sanoen olivat kummeina seuraavat henkilöt: ne ovat Sauli Väinämö Niinistö ja Marja-Leena Niinistö.
http://sauliniinistosalosta.blogspot.de/2016/10/sauli-vainamo-niiniston-vaiettu.html

Sauli Niinistö lähentyi kummityttönsä Jenni Haukion kanssa jo vuonna 1994.
https://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/11/sauli-niinisto-lahentyi-kummityttonsa.html

Sauli Niinistö on valjastanut Suomen median epärehellisyytensä markkinointiin. Niinistö ostaa mainokset ja maksaa toimittajat kirjoittamaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua ylistystä. Totuus on enemmän kuin käsin kosketeltavissa. kansa ymmärtää vihdoin että Niinistön äänestäminen presidentiksi oli suuri virhe ja siksi on aihetta messuun” tähän riittää näytöksi viimeisten kolmen itsenäisyyspäivän levottomuudet ja mielenosoitukset joita vastaavia ei runsaudessaan ole ollut presidenttien historian. Miksi kansa osoittaa mieltään ja juuri itsenäisyyspäivänä? viihteestäkö? Ei ei. Yksinkertaisesti kansa osaa jo käyttää omia aivoja eikä olla johdateltavissa, yleisö ymmärtää että heidät huijattiin äänestämään presidentiksi kylmäkiskoinen valtion petosmies ja valehtelija, Sauli Niinistö joka ei ole muuta kuin vaaraksi Suomelle.

02.07.2016. Helsingin Sanomat alitti taas riman räkäisemällä suoran valheen että Niinistö nauttisi huippusuosiota ja vain prosentti olisi Niinistöä vastaan. Miksi Helsingin Sanomat valehtelee näin raakisti? lehtitalo jonka talous on niin heikoilla että ovat ovat joutuneet myymään kiinteistönsäkin ja jäämään itse alivuokralle. He valehtelevat koska elävät valheesta ja kansalaisten manipuloinnista.

Jos otetaan järki käteen ja pysytään realiteeteissa niin tänä päivänä kansan syvät rivit ottavat tiedon internetistä eivätkä ole enää Niinistön mainoksen johdateltavissa. Mikä on totuus Sauli Niinistöstä presidenttinä? Totuus on se että hänen kannatuksensa on presidentin historian heikoimpia, fakta tässä:

”Niinistö päätti vuoden 2015 normilinjansa huijaukseen mutta oopps naruttaminen ei mennytkään enää läpi !!!!

Karhunpalveluksen teki Kokoomus-YLE, joka oli pantu teettämään Sauli Niinistön ”tilaama” gallup, jossa ei ollut rehellisyyden häivääkään ja varsin selkeästi osoitti Niinistön tyhmyyden tilata tuollaisia ”tutkimuksia!

Kysely oli rakennettu niin, että istuva presidentti voittaa ja näyttää ylivoimaiselta ehdokkaalta kun muut ”äänet” jakautuivat 49 muun ”ehdokkaan” kesken.

Oikeassa presidentinvaalissa ei koskaan ole 50 ehdokasta eikä 49 presidentin ”vastustajaa”, mutta Kokoomus-YLEn manipuloidussa gallupissa oli, jotta Niinistön kilpailijoiden äänimäärät hajosivat mahdollisimman monen ehdokkaan kesken niin että Sauli Niinistö näyttäisi ylivoimaiselta.

Kyselyllä Kokoomus, YLE, Niinistö eivät edes halunneet selvittää vaaliasetelmaa niin härskisti gallup oli rakennettu. Tarkoitus oli vain johtaa Suomen kansaa harhaan, luulemaan, että kaikki haluavat Sauli Niinistön presidentiksi. Vaan ei halua ja piste !!!

Kokoomus YLEn ja Sauli Niinistön suureksi pettymykseksi Niinistöä kannatti vain 45 % Suomen kansasta, eli Suomen kansan vähemmistö. Tulos on yksi heikompia istuvan presidentin kannatusmittauksia toiselle kaudelle. Presidenttiehdokas tullakseen valituksi tarvitsee enemmistön minim. 50,1 % äänistä!”

Suomen kansalainen älä äänestä enää Sauli Niinistöä!!! Sauli Niinistö on epärehellinen, koko hänen presidenttiytensä perustuu pelkkään petokseen!

Lähde: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1747280362186160&id=1606003069647224&substory_index=0

Pentagon näpäytti Sauli Niinistöä estämällä Patrian ja F-35:ttä valmistavan Lockheed Martinin yhteisyrityksen valmistamien Havoc 8×8 -panssariajoneuvojen myymisen USA:n merijalkaväelle. Kyse olisi ollut miljardikaupasta ja se olisi ollut osa Suomen F-35-kaupan rahoitusta ja myös Patrian läpimurto USA:n asemarkkinoille.

Yhdysvaltojen lehdistö on maksanut jo huikeita summia erään Yhdysvaltain merijalkaväen sotilaan suomalaiselle omaiselle episodin paljastuksesta missä tämä Yhdysvaltain merijalkaväen sotilas pahoinpideltiin Suomalaisen sairaalan tuottamana keväällä 2014 ja Niinistö käänsi selkänsä sotilaan juridisen suomalaisen omaisen avunpyyntöön, koska kysymyksessä oli USA:n merijalkaväen sotilas Niinistö käänsi käytännössä selkänsä koko Yhdysvalloille!

Niinistön,sihteerin ja omaisen välisen kirjeenvaihdon todisti ja aitouden vahvisti liittovaltion poliisi joka nakitti Niinistön ja sihteerin housut nilkoissa.

”Niinistö syyllistyi menettelyssä rikokseen Yhdysvaltain kansalaisen ihmisyyttä vastaan”

”Jos isot rummut alkaisivat raikamaan rapakon takana jo nyt se tarkoittaisi sitä että Obakin joutuisi poliittisen uskottavuutensa takia olemaan sotilaansa etulinjassa”

”Jenkeille jos mitä sotilaansa vahingoittaminen on erittäin tuomittava asia eikä Niinistöllä ole casessa diplomaattista koskemattomuutta rapakon takana”

Joka tapauksessa Yhdysvalloissa presidentti vaihtuu lain mukaan tämän vuoden lopussa, ja uusi presidentti saa tuoreeltaan 2017 nootin pienen Suomen Sauli Niinistön vaarallisuudesta sekä siitä mitä pahaa hän on suurelle tehnyt.

Tämän surkeammaksi ei Niinistö enää voi Suomen ja USA:n välejä pilata” eli olisiko jo kaikkien etu että Niinistö oma aloitteisesti hakeutuisi eläkkeelle ja kuka onkaan se Urho joka paljastaa jenkeille Suomen vielä toistaiseksi virassa kämmeltävän Niinistön mokat ja avaa tien uudelle jatkajalle Suomen presidentin virassa

Kirjoitannut: Timo Virtanen

Lue myös

Ilmainen kirja Sauli Niinistöstä ja korruptiosta.
https://suomimedia.wordpress.com/2018/01/11/ilmainen-kirja-sauli-niiniston-korruptiosta/
Sauli Niinistön vaiettu salaisuus
https://suomimedia.wordpress.com/2016/10/22/sauli-niiniston-vaiettu-salaisuus

Sauli Niinistön tarkasti piilotetut salaisuudet.
https://suomimedia.wordpress.com/2017/12/20/sauli-niiniston-tarkasti-piilotetut-salaisuudet/

http://www.hs.fi/kotimaa/a1436240648348

Lähde:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1622764917971039&id=1606003069647224

https://lintukotoblog.wordpress.com/2017/02/25/sauli-niinisto/

Mainokset

2 Comments

  1. Voisitteko poistaa kyseisen kirjoituksen, koska nuo fakta paljastukset saavat Kokoomuksen ja Niinistön näyttämään huonolta. Lisäksi ei tälläisia asioita saa paljastaa julkisuuteen. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastella kansalta salassa pidettäviä asioita Kokoomuksesta ja Sauli Niinistöstä. On erittäin ikävää, että menette paljastelemaan näitä asioita. Nyt on vain minimoitava vahingot ja estettävä kaikin keinoin näiden paljastusten leviäminen somessa keinolla millä hyvänsä. Lisäksi on ensi vuoden aikana otettava laki uudistus, jossa tällaisten paljastussivustojen sensuuri estää suomalaisia lukijoita pääsemästä tällaisille sivustoille.

    -Anne Kokoomus

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s