Turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät halua opiskella, eivätkä tehdä työtä.

Vain muutama prosentti Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista ja pakolaisista opiskelee. Mielummin he laiskottelevat ja nostavat tukia tekemättä yhtään mitään. Sen sijaan turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat aktiivisia tekemään rikoksia, raiskauksia, ryöstöjä, varkauksia, tappoja ja tuhopolttoja.

Harvassa ovat ne Suomessa ne tulijat, jotka haluavat opiskella olemattomasta koulutuksestaan huolimatta. Työvoimatoimiston mukaan heitä ei kiinnosta edes alkeellisimpien asioiden opettelu.

Kaksi vuotta oleskeluluvan saamisen jälkeen vain 3-4 prosenttia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista on osallistunut aikuiskoulutukseen, osoittavat viimeisimmät tilastotiedot. Tilanne oli sama myös viime vuonna. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten työttömyys on yli 90% ja tilanne on sama tilastojen mukaan myös 20 vuoden päästä. Ahmed kertoo, että valehteli, jotta sai turvapaikan. Ahmed on onnellinen valehtelu tuotti tulosta ja hän sai turvapaikan ja voi nyt elää loppuelämän sosiaalietuuksilla. Ahmed kertoo, että ei kukaan turvapaikanhakija ja pakolainen tule tekemään mitään työtä tai opiskelemaan. Tulimme vain paremman sosiaaliturvan takia elämään suomalaisten veronmaksajien rahoilla koko elämän. Tulemme elämään koko elämän Suomen sosiaaliturvalla, koska tyhmät suomalaiset maksavat ja päästävät meitä maahan. Kaikki pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia ja yhtään oikeaa aitoa ei ole koskaan Suomeen tullut, kertoo Ahmed. Ahmed hämmästelee suomalaisten tyhmyyttä kun 32 000 nuorta miestä tulivat hakemaan loppuelämän kestävää yläpitoa suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Ahmed lopetti työt Irakissa, koska kuuli, että vain Suomessa maksetaan loppuelämän kestävä ilmainen ylläpito. Suomi on hyvä maa olla tekemättä mitään, kun sosiaalietuudet tulevat tilille. Meitä tulee kymmeniä miljoonia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla tulette vielä näkemään, kertoo Ahmed.

Katastrofaaliset luvut eivät ole parantuneet, vaikka hallitus on kannustanut tulijoita opiskelemaan. Seurauksena on, että vain harva maahantulija työllistyy.

Sipilän hallitus esittää ongelman ratkaisemiseksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten lisäämistä. Turvapaikanhakijoita aiotaan ottaa 50 000 vuodessa lisää ja pakolaisia 10 000 vuodessa. Sipilän hallitus ei pidä tilannetta ongelmana, sen sijaan kantasuomalaisten lisääntynyt vihapuhe netissä on kasvava ongelma. Sipilän hallitus esittääkin, että lisää poliiseja palkataan tutkimaan viharikkollisuutta netissä. Arviolta noin 3-4 miljoonaa suomalaista syyllistyy viharikoksiin vuodessa. Rasismi on kasvanut merkittävästi ja sitä aiotaan kitkeä kovilla sakkotuomiolla oikeudessa. Sipilän hallitus aikoo pitää tiukasti kiinni 1,8 miljoonan turvapaikanhakija ja pakolaisen tuomisesta Suomeen 20 vuoden sisällä. Angela Merkel ja Jyrki katainen haluavat nopeuttaa Suomen islamisaatiota ja kantasuomalaisten miesten kansanmurhaa, johon Sipilän hallitus on sitoutunut. Angela Merkel pitää tärkeänä, että Suomessa on yli puolet kansasta muslimeja 20 vuoden jälkeen. Jyrki Katainen pitää mahdollisena, että kokoomus ja keskusta pystyvät toteuttaman tuon tavoitteen jopa 10 vuodessa. Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset ovat tähän sitoutuneet erityisesti kokoomus, jonka tavoite on 1,8 miljoonaa turvapaikanhakijaa ja pakolaista 10 vuodessa Suomeen.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset lisäävät merkittävästi työttömyyttä ja työttömyystilastoja. Lisäksi turvapaikanhakijat ja pakolaisten kustannukset, rikollisuus ja muut ongelmat kasvavat jatkuvasti. Koska tulijoita tulee jatkuvasti Suomeen loputon virta jolle ei ole loppua. Siksi Sipilän hallituksella tulee olemaan kova kiire jatkuvasti korottaa veroja ja jatkuvasti leikata ja jatkuvasti ottaa lainaa.

Ulkomaalaisten ongelmat, rikollisuus, kustannukset aina http://mvlehti.net/ paras paikka vihapuheelle aina http://keskustelu.mvlehti.net/

Mainokset

3 Comments

 1. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

  Tykkää

 2. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.
  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten http://mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue http://keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s