MOT paljasti panama paperien suomalaiset veronkiertäjät.

Panama vuodetut lähes 300 veronkiertäjää…

Joukossa on ministereitä, kansanedustajia, yritysjohtajia, miljonäärejä ja suuryhtiöitä. Merkittävää on, että verottaja, poliisi ja oikeuslaitos ei ala asiaa tutkimaan, koska eliitti on lakien yläpuolelle.

YKSITYISHENKILÖT:
Krister Ahlström, Esko Aho, Martti Ahtisaari, Matti Alahuhta, Matti Apunen, Juha Sipilä Antti Blåfield, Georg Ehrnrooth, Henrik Ehrnrooth, Aatos Erkko, Petteri Orpo, Jukka Harmaja, Eero Heinäluoma, Olli-Pekka Heinonen, Seppo Honkapohja, Sirkka Hämäläinen, Jaakko Ihamuotila, Max Jakobson, Ole Johansson, Atte Jääskeläinen, Jyrki Katainen, Sixten Korkman, Olli Kivinen, Jarl Köhler, Johannes Koroma, Paula Lehtomäki, Erkki Liikanen, Paavo Lipponen, Björn Mattsson
Leena Mörttinen, Sauli Niinistö, Johan Nykopp, Jorma Ollila, Mikael Pentikäinen, Hanna Rajalahti,Risto Siilasmaa, Kari Stadigh, Alexander Stubb, Ulf Sundqvist, Christoffer Taxell, Teija Tiilikainen,Jutta Urpilainen, Björn Wahlroos, Klaus Waris, Matti Vanhala, Matti Vanhanen, Pentti Vartia,Gerhard Wendt, Janne Virkkunen, Pertti Voutilainen, Raimo Väyrynen, Antti Herlin, Ikka Herlin, Paasikivet, Niklas Herlin, Ilona Herlin, Hartwallit, Aatos Erkko, Casimir Ehrnrooth perh.Patricia Seppälän perilliset, Pekka Perä, Erkki Etola, Björn Wahlroos, Göran j. Ehrnrooth perh.Pentit Robert G. Ehrnrooth perh., Elsa Fromond perh.,Vidgrénit, Blåbergit, Tallbergit, Reino Laakkosen perilliset, Risto Siilasmaa, Voipiot, Kari Niemistö, Stig Lilval-Lindström, Kokkilat,Lundqvistit, Ingmanit, Henrik Kuningas, Kohoset, Yrjö Laakkonen perh., Takaset, Gripenbergit,
Brotherukset, Laineet, Göran Sundholm, Stig Gustavson, Bradet, Hautaset, Toivaset, Rafael Mattssonin
Jaakko Pöyryn, Carl Johan Tallberg, Rannilat, Harald Relander, Heikki Lehtonen, Jukka Ylppö,
Olli Salo, Ketoset YRITYKSET:Nokia, Neste Oil, Stora Enso, UPM, Kesko, SOK, KONE, Outokumpu, Sampo, OP-Pohjola, Varma,TeliaSonera, Fortum, Ilmarinen, Metsä Group, North European Oil Trade, Wärtsilä, St1 Group,Metso, Nordea Pankki Suomi, Nordea Henkivakuutus, Cargotec, Valmet, Oriola-KD, Caverion,St1 Nordic, HKScan, Rautaruukki, Finnair, Huhtamäki, Teboil, ABB, Kemira, Sanoma, Lemminkäinen,Amer Sports, Konecranes, LähiTapiola Eläkeyhtiö, Stockmann, Valio, Itella, HOK-Elanto, Outotec,Veikkaus, YIT, Eläke-Fennia, Wihuri, Onvest, Fazer, Tieto, Luvata, Elisa, Nokian Renkaat,TeliaSonera Finland, VR-Yhtymä, Atria, Tamro, Alko, Gasum, LähiTapiola Vahinkovakuutus, Veho, Ahlstrom, Suomen Lähikauppa, Orion, Rettig Group, Osuuskauppa Hämeenmaa, Also Nordic, Holding, Uponor, Danske Bank, PKC Group, Munksjö Ahlström Capital, Paulig, Vapo, Patria,NCC Rakennus, Fiskars, Skanska, Pirkanmaan Osuuskauppa, Yara, Tuko Logistics, Norilsk Nickel, Harjavalta, Pohjolan Voima, Osuuskauppa Arina, Consolis, Kuusakoski, Tokmanni, Sanitec,Raha-automaattiyhdistys, SRV-yhtiöt, Planmeca, Lassila & Tikanoja, Cramo, Tikkurila, Ramirent,LähiTapiola Henkiyhtiö, Fennia, Panasonic Marketing, Osuuskauppa Keskimaa, Rol

Vuodon on avannut YLE:n MOT-ohjelma 6.11.2017

https://areena.yle.fi/1-3849181

Lähteet:

https://jaavaat666.blogspot.com/2018/11/verottaja-kyttaa-taviksen-kymppeja-ei.html

http://www.promerit.net/2018/10/34486/

Mainokset

5 Comments

 1. Kaikkien valtakunnallisten tiedotus ja tietotoimistojen mafia pitää huolen että kansa saa tietää vain sen mitä kansan halutaan tietävän, ja sen takia tarvitaan sinun kaltaisia kirjoittajia, mutta näille pitää saada näkyvyyttä, ja sitä ei helpolla anneta, kansalaisten olisi syytä nousta vastustamaan sananvapauden törkeää rajoittamista, eräs ”vapaa kanava” on vaiennettu jos jonkun näköisillä syytöksillä koska sen suosio kasvoi joidenkin valtaapitävien mielestä liian suureksi, Taistelu sananvapauden puolesta jatkukoon, vain siten saamme myös oikeaa tietoa näistä herrojen kusetuksista. Suomimedia on ollut edelläkävijä ja kovin paljastus sivusto ikinä. Totuus on täällä paljastettu usein ensimmäisenä ja silloinkin kun kukaan muu ei uskalla sitä paljastaa niin täällä se on paljastettu.

  Tykkää

 2. Olen paljon miettinyt tämän suomimedian merkitystä omassa elämässäni. Ehdottomasti voin sanoa sen olleen tärkeä, en ole missään saanut sellaista tietoa mitä olen tämän blokin kautta saanut. Tietoa tavallaan olen tietysti saanut jos olen jaksanut sitä hakea netistä, julkisista medioista en ole sitä saanut, ja mikä on ollut äärettömän tärkeä, olen nähnyt ja saanut lukea kuinka joku ihminen reagoi ja kommentoi asioita joita ei valtamedia lainkaan kommentoi.Kiitos siitä suomimedia.Olen ollut valtavan ahdistunut monesti siitä kuinka vähän tai ei ollenkaan valtamedia reagoi tai kommentoi äärettömän tärkeistä asioista, silloin olen tästä blogista saanut pienen häivähdyksen siitä mitä pitää maailmassa juuri nyt huomata. Olet ollut aivan äärettömän tärkeä huomata että on tunne että edes jotkut yrittävät paljastaa totuutta Suomesta ja pystyy hahmottamaan asioiden syyt ja seuraukset, eli on hallussasi se kyky pitää historian ja politiikan tapahtumat tajunnassa ja seurannassa. Tätä kykyä saa todellakin hakea nykymediassa tai joku asioista kiinnostunut aivan tutkisi tuota Suomen alasajoa ja sen liittymistä tuohon Neuvostoliiton lakkauttamiseen, siinä on niin tavattoman paljon mielenkiintoista.Luultavsti on ollut kyse suuresta suunnitelmasta.Siihen suunnitelmaan sopi hyvin Jeltsin joka kännäsi aivan liikaa. Kiitos suomimedia.

  Tykkää

 3. Suomalainen poliittinen eliitti on valmis tappamaan kaikki, jotka paljastavat heidän salaisuuksiaan. Hyvänä esimerkkinä taas Ilja Janitskin ei saanut mitään lääkkeitä, eikä hoitoa syöpäänsä moniin viikkoihin, kun oli vangittuna. Tarkoitus oli eliitillä saada Ilja hengiltä, kun se ei onnistunut piti saada iso tuomio peloitteena jokaiselle vaihtoehtomedian ylläpitäjälle, että jos paljastatte totuuden tulee kova tuomio.

  Supo, polpo, oikeuslaitos ja sisäministeriö tulee armotta jahtaamaan jokaista totuuden paljastajaa ja ne ovat myös valmiita tappamaan ihmisiä, jotta totuus heidän korruptioistaan ja rikoksista ei paljastu. Yksi ystäväni on töissä sisäministeriössä ja hän paljasti, että Petteri Orpo ja Juha Sipilä ovat vaatineet kovempia toimia sisäministeriöltä, jolla suomimedia saadaan suljettua, tai lopettamaan toimintansa mahdollisimman pian. Suunnitelmissa on ollut kuulemma sensuroida eli estää suomalaisilta pääsy tänne tai painostaa wordpress sulkemaan sivusto kokonaan tai tappamaan sivuston ulkomaalainen ylläpitäjä tai uhkailla sivuston ulkomaalaista ylläpitäjää sulkemaan sivusto.

  Aina kun kuka tahansa alkaa paljastamaan suomalaisesti eliitistä totuutta niin se tämä läpimätä systeemi käy täysillä kimppuun kaikilla keinoilla. Hyvänä esimerkkinä on Ilja Janitskin. Siksi en usko, että tämä sivusto on olemassa enään kauaa, koska se on paljastanut totuuden niin monista asioista mistä suomalainen poliittinen eliitti ei halua kansan tietävän yhtään mitään.

  Hyvinä esimerkkinä on tosiaan Ilja Janitskin, PVL, sekä ne sadat kantasuomalaiset, jotka ovat kertoneet totuuden ulkomaalaisista ja saaneet tuomion oikeudessa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, koska ovat kertoneet totuuden jota Suomessa ei saa kertoa. Jösse Järvenpää sai tuomion lauluista. Eliitti on keksinut uuden termin vihapuhe, jota ei ole edes rikoslaissa. Tällä keksityllä termillä sitten käydään kaikkien niiden kimppuun, jotka vastustavat tai kritisoivat hallitusta, eu, euroa, natoa, poliisia, valtamediaa,pakolaisia, turvapaikanhakijoita, oikeuslaitosta ja muita viranomaisia.

  Se kuinka läpimätä korruptoitunut paskamaa on Suomi todellisuudessa tulee tietämättömille yllätyksenä.

  Tykkää

 4. Siellähän se olikin koko iloinen sarja maan poliittisia päättäjiä ja yrityspuolen huiput.. hyvin on Soros, Rotchild ja kumppanit saaneet lahjottua päättävissä asemassa olevat että heidän ”uusi maailmanjärjestyksensä” saa vapaasti toteutua pala palalta.. eikä todellakaan ole pelkoa että ”vallan vahtikoira” eli valtamedia puuttuisi millään lailla näihinkään nimiin ja järjestelmälliseen eliitin korruptioon..

  Eipä ole ihme, että täysin järjenvastaisia päätöksiä ja epädemokraattisia lakeja tulee liukuhihnalta ja koko maa ja sen kansa halutaan lopulta tuhota siinä muodossa missä se on tunnettu.. Kalergi-suunnitelma etenee ja muslimi-invaasio saa vain kiihtyä vaikka kaikki ne seikat mistä kansanvaihtoon nuivasti suhtautuvat varoittivat ovat toteutuneet tai alkaneet toteutua maassamme..

  On se hienoa, että presidentti tosiaan tulee julkisuuteen järkytyksen kanssa kun tummahipiäinen Valtteri poika oli jäänyt bussipysäkille kenties ihonvärinsä vuoksi.. MUTTA ei ole pelkoa että mitään virallista kannanottoa tai myötätuntoa heruu sille vähän yli 10-vuotiaalle kantasuomalaiselle tytölle joka on Oulussa joutunut ties kuinka monen raakalaismaisen maahanmuuttajan raiskaamaksi useiden kuukausien ajan! Elämme sairasta aikaa ja kaikki menee vaan pahemmaksi.. oy Suomi ab alkaa olla menetetty ja turvapaikanhakijat ovat tosiaan hakeneet pois sen turvan mitä täällä vajaan sata vuotta saimme pääpiirteittään kokea..

  Valtiopetoksista pitäisi haastaa koko konkkaronkka käräjille tai mielummin ripustaa roikkumaan lyhtypylväisiin tai upottaa soihin kaiken aiheuttamansa kärsimyksen ja tietoisen valehtelun ja älyllisen epärehellisyyden takia..

  Haistakaa paska koko lahjottu valtiovalta!!!

  Tykkää

 5. Me sisäministeriössä olemme aloittaneet useita toimenpiteitä tämän sivuston toiminnan lopettamiseksi tai sulkemiseksi. Voimme siksi sanoa varmuudella, että tämän sivuston toiminta loppuu tai sulkeutuu tämän vuoden aikana. Vaikka tämän sivuston kaikki paljastukset ovat totta, niin ne paljastukset kuitenkin uhkaavat Suomen turvallisuutta. Kaikki paljastukset vaikka ne olisivat totta ja uhkaavat Suomen turvallisuutta ovat kiellettyjä. Tulemme käymään kaikkien sellaisten sivustojen kimppuun täydellä voimalla ja tulemme sulkemaan tai lopettamaan niiden toiminnan tavalla tai toisella. Tämän sivuston toiminnan lopettaminen ja sivuston sulkeminen tulee olemaan varoittava esimerkki jokaiselle, joka toimii samalla lailla.

  -Ritva Sisäministeriö

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.